Oleks vist palju tahetud et originaalkõlarid palju välja annaks

Kas originaalide pessa on võimalik väheke võimsamaid kõlle installeerida

No offence ar2r, aga ega sa juhuslikult purjus ei olnud kui sa järgneva kirja panid?Ei ole "võimsamaid kõlle", on olemas võimendid. See on suhteliselt selge asi minu meelest.
Be nice now. Ma ei usu, et keegi siin foorumis nii loll on, et ei tea seda et kõlar kui selline ilma mingi signaalita nö. ISE mingit heli tootma ei hakka.Kõlarid ei tee mingit häält ise (mürat mõtlen)! Nad lihsalt põlevad läbi, ...
AaduT wrote:Vabandan OT pärast ja ma luban et löön ennast peale selle OT postitamist, aga mul lihtsalt jäi paar asja kripeldama.![]()
No offence ar2r, aga ega sa juhuslikult purjus ei olnud kui sa järgneva kirja panid?Ei ole "võimsamaid kõlle", on olemas võimendid. See on suhteliselt selge asi minu meelest.
Ma ei ole just professionaal, aga mitte ka võhik, ja mina nimetan küll suurema võimsustaluvusega kõlareid just "võimsamateks kõlariteks", kuidas sina neid nimetad?
Be nice now. Ma ei usu, et keegi siin foorumis nii loll on, et ei tea seda et kõlar kui selline ilma mingi signaalita nö. ISE mingit heli tootma ei hakka.Kõlarid ei tee mingit häält ise (mürat mõtlen)! Nad lihsalt põlevad läbi, ...
"Mürat?"
"Lihtsalt põlevad läbi?"-Miks nii?
Ma tean, et olen nüüd hästi paha ja unpopulare, aga ma ei saanud vait olla.
ts wrote:P.P.S. tegelikult on siiski "võimsam" hea väljend kasutamaks kõikjal, kus on midagi "tugevamat" kui enne (seda enam, et kõlareid siiski eristatakse vattide järgi)