autol on olemas kindlustus...ülevaatus selle kuuga läbi...zenderi spoila ring, katuse luuk,ees-el aknad-kesklukk,roolivõim, ABS,sama aparaat mis ennem myygis oli http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... _missing=1
seal antud numbril mitte kysida!!! seal on ainult pildid!!! all on autol borbet valuvelg 15 tolli, ees uued suvekummid-tagumised veel sõidetavad, kaasa korralikud talverehvid,ja kaasa ka 4 veolinealfa33-millel puudub esiots(stange ja tuled) . Autol on mootor hetke seisuga laiali arutatud-kannatab yhe korraliku mootori kokku teha!!!-klapid on kõveraks löönud-aga uued on juba tellitud!-neli sisselaske klappi vaja ära vahetada ja asi kokku tagasi panna...
hinnaks oleks 15000-alla selle ei saa.... kaasa veel juppe! põhimõtteliselt oleneb hind sellest mis autoga kaasa soovite... asun tormas(jõgeva ja mustvee vahel) number 55985650 Taavi- myyn kuna pole aega enam remontida...vaja kiirelt autot liikumiseks...
M: alfa 33 1,7 16v 92a
#3nu...hetkel täies tykis myya...egas ma myygist eriti huvitatud ple...sest see auto pakub mõnusalt sõidurõõmu....kui ta korras on...
#4komoon
myy esispoila
myygile see vaevalt et m6jub, sest 16V ostetakse aint 16V p2rast

#5nu..ma vaatan et keegi pole huvi tundnud...ja kui korda saan mootori siis eip ole ma ilmselt enam myygist huvitatud ise...aga kui oled spoilast huvitatud...siis vaata nt sellest firmast millest tuuningu teema all kirjutasin... nad peaks tegema sle spoila...-kodukal nii kirjas vähemalt...
#6kle ma pole zender.de'st midagi 33 jaoks leidnud
///tänud sisu eest
see juba vaguni sees, vaade on täitsa hea.

///tänud sisu eest

#7ma kunagi vaatasin ise ka...ei leidnud miskit... see nq perefirma...ex tuleb yhendust võtta kui miskit tahad..ehk on võimalik teha lasta... kuigi lihtsam oleks kuskilt eestist vaadata..kohale minna ja lasta meestel miskit ette aretada sinna...
#8Kas keegi on selle auto kohta kursis? kes omanik on ja mis autos uldse sai?
#9no...maqsi omanduses endiselt vist... ja seisab oma väga õnnetu kotti lastud mootoriga endiselt vist...
#11sellel kere räige peldik niikuinii.
teen ise rinka jaoks tehniliselt korda. ei pea kriimustuste ja mõlkide pärast põdema.
teen ise rinka jaoks tehniliselt korda. ei pea kriimustuste ja mõlkide pärast põdema.