Ühesõnaga mõned kuud käisid minu kodus vargad ja üritasid lahkudes kaasa võtta ka Suve autot
Tookoord tänu sellel et värava pult oli teises autos siis nad aiast välja e saanud aga kaasa võtsid võtmed,
Nüüd mure järgmine
Sai tellitud uued võtmed aga A1 (vist nii nimetati koodi) ei ole ühilduvad
Vaja oleks leida moodus kuidas ma saaksin minna mööda tehase immobilaiserist Kuna ma ei ole rahalislt võimeline ostma uut aju ja kütte süsteemi
Ühesõnaga kõik kes oskavad arvavad et oskavad j,n,e palun andke endast teada
Ma vajan abi või muidu on 20 000 krooni hind millega ma auto käima saaksin.
55562556
Kindlasti suudan ma teie aja kuidagi heastada.
Immobilaiseriga probleem 145 JTD 99.a
#2uuri esindusest ehk pilotist.
tehase immod on kõik kuskil salapärases seifis arvel ja tehasetähiste järgi otsitakse õige kood välja.
tehase immod on kõik kuskil salapärases seifis arvel ja tehasetähiste järgi otsitakse õige kood välja.
#3kOOD KOODIKS
Kuna originaal võtit pole enam olemas ja replicaga vähemalt fakto auto vendade sõnade järgi midagi teha ei saa
Kas on siis tehase koodiga ühendades auto arvuti mingi välise seadmega võimalik immo välja lülitada ????
või sain mka nüüd millestki valesti aru ?
Kas on võimalik üldse tehase immot välja lülitada n.ö tarkvaraliselt ?
Kuna originaal võtit pole enam olemas ja replicaga vähemalt fakto auto vendade sõnade järgi midagi teha ei saa
Kas on siis tehase koodiga ühendades auto arvuti mingi välise seadmega võimalik immo välja lülitada ????
või sain mka nüüd millestki valesti aru ?
Kas on võimalik üldse tehase immot välja lülitada n.ö tarkvaraliselt ?
lähed Pilotisse. Ütled, et Sul on master kadunud. VIN kooodi järgi saadetaske päring tehasesse...
Tehases läheb Luigi (või keegi teine) sinnasamma seifi juurde ja võtab sealt master koodi, laseb selle võtmesse ja saadab võtme siiapoole teele

lihtne tegelikult ju

Immost lahtiühendamise teel mööda minna ei saa

Põhimõttelsielt peaks olema küll võimalik immo "nurka visata" kuid sellel teemal ei tahaks kaasa rääkida (Pilot'ist saad kõik võimalused teada)

Tegelikult ma olen normaalne....
#5Paeb olema MASTER KEY ja koodi kaart, neid asju kahjuks tellida ei saa. Kui asjad kadunud või varastatud siis peaks ära vahetama mootori aju, immo aju, lukku sudamikud ja võtmed. Hinnakirja teadmiseks VIN kood võib saata teenindus@pilotmotos.ee.
pisike uuring näitab, et olen natuke liig optimistlik-> ilma koodikaardita ei ole kiirkorras tõesti midagi teha

koodikaardiga aga on põhimõtteliselt (vähemalt 16V TS mootorite puhul paistab niimoodi) võimalik uusi võtmeid õpetada (kasutades selleks alfatestrit)
samuti, kui Sul koodikaart olemas on, siis saad auto ilusti-kenasti ka tööle
hauever-> kui Sul Master jalutama läks, siis saab mastervõtme omanik igal ajal autoga paarutama minna (kuniks ECM ja ECU vahetamata on)

BTW-> ECM peaks siiski olema tehases arvel (võibolla mitte VIN koodi vaid ECM enda seeratunnuse järgi?) ja põhimõtteliselt peaks olema võimalik saada siiski taastada ka Master võtit
#7145 JTD - ei kõla erilise varaste poolt paarutamiseks ihaldatava autona
huviline võib teha päringu -http://www.politsei.ee/webinfo/
see võti on suurema tõenäosusega juba tänaseks ära visatud kuskile võssa...
___
huviline võib teha päringu -http://www.politsei.ee/webinfo/
see võti on suurema tõenäosusega juba tänaseks ära visatud kuskile võssa...
___
#8Maaletooja info järgi ei ole ikkagi võimalik taastada Master key-d.ts wrote:![]()
ja põhimõtteliselt peaks olema võimalik saada siiski taastada ka Master võtit
#9kui need immod NII KEERULISED on, siis...
kuidas kurat vargad sõidavad nagu mishkad ringi immoga autodega???
kuidas kurat vargad sõidavad nagu mishkad ringi immoga autodega???
niisiis-> võtan sõnad tagasi
TD puhul ei ole ilma masterita mitte midagi ette võtta (koodiga on võimalik vaid tuvastada immo olek)
BTW-> master key (155 puhul hall 145/6 puhul pisike ja lapik) koos koodikaartidega EI TOHI asuda koos teiste võtmetega

kui neid ei ole, siis on hambad-> CCE ja CCM vahetus ootab

ja odav see lõbu ei ole (kui just kuskilt teise ringi asju ei saa-> diisli puhul aga on see väga ebatõenäoline)
to E.T. laiatarbesõidukite (kahe, kolme ja neljatäheliste lühenditega) immod kasutavad kõik ühte "master master" koodi kombinatsiooni

AR & Co (sama ajastu fiati grupi sõidukid) on sellest pahest vabad-> ehk siis üldkoodi ei ole ja auto omanikuks on see, kellel on master ja koodid

#12alfaman wrote:Paeb olema MASTER KEY ja koodi kaart, neid asju kahjuks tellida ei saa. ...
Hmm.. Ma vist saan äkki millestki valesti aru, kuid minul nt. koodikaarti ei olnud, kuid uue sai täitsa tellida koos lisavõtmega. (see kaart maksis kusjuures alla saja krooni):?
Ja praegu mõtlen, et ma sõidan siis ka iga päev vist master võtmega ringi?

Vana: http://forum.alfa145.com/uploads/post-1 ... _thumb.jpg
Uus (punane): http://i11.ebayimg.com/06/i/000/dd/4b/2fe5_2.JPG
Et siis peaks selle esimese raudkappi luku taha panema ning kasutama hoopis toda uut?
-edit-
Tegelikult ma aiman, et 156'l on asjad ilmselt pisut teisiti...
#13Palju maksab see lisa võtme tellimine. Mul master vist ainult ongi, kui tahtsin lisa võtit teha siis junn ütles et mul immo peal, samas ise külle ei ole aru saanud, et peal oleks. Mingi tuluke sellest küll märku ei anna.
#14156 teistsugune süsteem, seal saab tellida nii koodikaardi nii kaa uut võtit. 156 ei ole matser võtit. võtmesid programeeritakse 2 kaupa, vanad automaatselt kustutab ära.
Hilti mis autoga tegu on? Saada auto VIN kood PS-i, ütlen sulle hinna.
Hilti mis autoga tegu on? Saada auto VIN kood PS-i, ütlen sulle hinna.