Auto Teemaline Suvaline Pläma

Hehee...mingi paar tundi tagasi peedistati ühte viimsis, just peale miiduranna bussipeatust 200 meetrit linna poole :wink:

niiet hoidke Navaral silma peal...
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

uues FHM is on sellest autost pikemalt juttu , nagu ma aru saan on see rohkem mõeldud röövpüügiga tegelevate kalameeste jahtimiseks jne :!:

Ühesõnaga ostke uus FHM siis saate teada :D

rizto wrote:uues FHM is on sellest autost pikemalt juttu , nagu ma aru saan on see rohkem mõeldud röövpüügiga tegelevate kalameeste jahtimiseks jne :!:
Ühesõnaga ostke uus FHM siis saate teada :D

kas pildid on norm 8)

politsei FHM-s

raeh, ükskõik kus, peasi, et tööd ei peaks tegema ja kuritegusid lahendama onjo, raeh...

no ootan huviga, millal milkud oma "jeebi" ära tuunivad... pärlikestest süda peeglile ja kasti leopardinahne kate ntx

:lol:

seal ju sadam...

äkki oli suisa piraadilaev randunud ja kanget piraadikaptenit Taniel Tina seal peatati?

___

ah arvan, et milkud on õhinas oma veokiga hetkel ja siis peatavad kõike ja kõiki keda näevad...

homseks on ehk aur väljas juba :)

trtus tasub tähelepanu pöörata sinistele skodadele. sinised skodad sisaldavad härraseid sinises, kes usinasti kiirust mõõdavad igal pool, kus vähegi üle 100 m sirget teed. peedistavad.

(sry, a pln ärge küsige mis skoda mudel just - ma tõesti ei oska selle margi vastu mingit huvi tunda :) )

E.T. wrote: homseks on ehk aur väljas juba :)

krt ei usu hästi...

väga ei valeta kui ütlen, et nägin seda kastikat juba nädala päevade eest...

või siis uus ja huvitav asi ja kõik tahavad korra proovida :roll:

mine võta siis kinni :D
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT