1 kalvo
2 järsku stihl
3 vml ehk
kas arvasin ära
Suvaline PLÄMA vol 2008
Õige-> Alfasõnastik on juba ununemas...

jätsin enne täpsustamata jah-> AR75 EI SAANUD omale 2,0TB mootorit (nagu ka ükski teine 116/162 seeria sõiduk)

2,0TB on V6 konfiguratsioonis leitav 164,166 ja Spider/GTV pealt-> 164 on praeguseks taaskord üks alles ->see must mis osta.ee's kunagi kopika eest saada oli (lordroman on selle omanik ehk); mags'i kunagine siis surnd ja saab kohekohe 3,0-ks
Lancia pärandiga 16V R4 siis 164 ja 155 pealt (eestis peaks seda mootorit AR kirjaga olema üks-> mis hirmsa hooga kod K.K. garaazis valmib)
numbrites siis olid toodud 75 turbod (ehk 1,8TB) Kalvo-> 1 sarkofaag ja 1 laip
üks punane laip vedeles aastaid tagasi kuskil lõuna eestis-> ei mäleta täpselt et kus
Stihl ei oma turboAlfat, VML samuti mitte

Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2008
#933seis hetkel
1,8
_
3
_
?
_
tegelik vastus küsimusele
2,0 turbokaid ei ole eestis ühtegi... samuti nende leidumine maailmas on kaheldav

1,8
_
3
_
?
_
tegelik vastus küsimusele
2,0 turbokaid ei ole eestis ühtegi... samuti nende leidumine maailmas on kaheldav

Suvaline PLÄMA vol 2008
turboNord on 2,0 töömahu juures kas isearetatud või siis on valesti mõistetud tähist TS (kahjuks suurem osa inimesi leiab, et tähituses täht t tähendab alati ja eranditult Turbo

TurboSpark

EDIT: mõtlema hakates, siis võibolla see punane lõuna eesti sõiduk ongi praegu Kalvo käes (see oli ikka paganama ammu küll, kui see kuulututustest läbi lipsas...) ???
Suvaline PLÄMA vol 2008
#936ts wrote:MögaIRWAlfa Romeo 33 wrote:Ma pakuks,et kuskil 5-10 tükkiinz164 wrote:küsimus selline
mitu AR75-te 2 liitrist turbokat võiks eestis kokku olla
![]()
laipadega kokku peaks kolm olema(s.t. kolm laipa
kuna Kalvo oma vist ikka veel ei liigu)-> kui keegi just mõnda hiljuti juurde pole toonud
Nii vähe neid järgi jäänud

Ainuke lootus on veel,et kellegil kuuri all võiks seista mõni 75,kuid see on ainult lohutus

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2008
#937TB-d ei seisa kindlasti kuskil kuuri all
75 populatsioon Eestis peaks ulatuma umbes 40 isendini (vähemalt mõni aeg tagasi ulatus)
ja jaotus on pingerealt ülalt alla järgmine:
1,6;1,8;2,0 (kõik ühe küünlaga vabalthingavad versioonid) -> V6-> TS-> TB-> TD
Kindel on see, et diisleid on kõige vähem (mõni aeg tagasi oli kaks-> üks nendest oli igatahes üle-eelmine suvi viimase hingetõmbe piiril) ja R4 lihtversioone kõige rohkem, V6 ->ehk veel on kahekohaline number alles
TS osas on pilt väga nutune TB osas vist veelgi hullem
75 populatsioon Eestis peaks ulatuma umbes 40 isendini (vähemalt mõni aeg tagasi ulatus)
ja jaotus on pingerealt ülalt alla järgmine:
1,6;1,8;2,0 (kõik ühe küünlaga vabalthingavad versioonid) -> V6-> TS-> TB-> TD
Kindel on see, et diisleid on kõige vähem (mõni aeg tagasi oli kaks-> üks nendest oli igatahes üle-eelmine suvi viimase hingetõmbe piiril) ja R4 lihtversioone kõige rohkem, V6 ->ehk veel on kahekohaline number alles

TS osas on pilt väga nutune TB osas vist veelgi hullem

Suvaline PLÄMA vol 2008
mida pergelelelet?
siin plämateemas räägime autodest ja autoteema viimane post on riigist

see on midagi

------------------------------------------------------------------------------------
aga ehk hakkas siin pakkuma, kas tuleb III Maailmasõda juba praegu või läheb veel paar aastakest eelnevalt mööda

Suvaline PLÄMA vol 2008
#939pakun uut teenust
autode kaitsevärvi maalerdamine
koos sõjalise algõppega
autode kaitsevärvi maalerdamine
koos sõjalise algõppega

Suvaline PLÄMA vol 2008
#940Ah ah ah 
Rääkige nüüd kelle hõbedane AR 147 oli eile Reporteris?
to inz164 kuda sa seda kaitsevärvi maalerdad siis?

Rääkige nüüd kelle hõbedane AR 147 oli eile Reporteris?

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2008
teavitan siis kõiki, et kodanik E.T. on kohe kohe saamas postituste arvu poolest esmakordselt (?) minust ette...
selle posti postitamisega olen napi 17 postituse kaugusel esikoha kaotamisest

Suvaline PLÄMA vol 2008
#942ära muretse... hetkel on tööl väga lõdva elu...
varsti pannakse tööl mulle taas hirpaania saapad jalga ja siis enam käed omaks lõbuks krõbistamiseks väga aega ei leia...
ohustan potensiaalselt su rekordit seega lühiajaliselt
varsti pannakse tööl mulle taas hirpaania saapad jalga ja siis enam käed omaks lõbuks krõbistamiseks väga aega ei leia...

ohustan potensiaalselt su rekordit seega lühiajaliselt
Suvaline PLÄMA vol 2008
#943ts wrote:jätsin enne täpsustamata jah-> AR75 EI SAANUD omale 2,0TB mootorit (nagu ka ükski teine 116/162 seeria sõiduk)![]()
pagan-> unustasin Turbodeltad ära... Giulietta ja Alfetta GTV olid küll 2,0TB mootoritega (tõsi küll, mitte AR enda poolt ehitatutega)
Suvaline PLÄMA vol 2008
#944Te ehk ts ja e.t ja varasemalt ka LL - olete hullemad kui spämmirobotid, teid peaks ära bännima. 

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Suvaline PLÄMA vol 2008
#945Alfa Romeo 33 wrote:Ah ah ah
Rääkige nüüd kelle hõbedane AR 147 oli eile Reporteris?![]()
![]()
minu 164 punane deemonike oli anu ja karola viimases saates