Auto Teemaline Suvaline Pläma

spark wrote:no kui hästi läheb siis sõidetakse Elva teepeal, suurtel ristmikel, mööda nii vasakult, kui paremalt korraga :twisted:
see on ka tartu mnt peal tavaline asi eriti hommikuti

hujoobin wrote:
spark wrote:no kui hästi läheb siis sõidetakse Elva teepeal, suurtel ristmikel, mööda nii vasakult, kui paremalt korraga :twisted:
see on ka tartu mnt peal tavaline asi eriti hommikuti

küsin "KUS KURAT ON POLITSEI"

vastan "SÄÄL, KUS SAAB METSAS FÖÖNIGA KIIRITADES, LIHTSALT PAPPI TEENIDA JA PLAANI TÄITA"

kuigi ka politseist peab aru saama, hoomikuti neil ju patrullide vahetuste aeg

8)

tundub, et üks hää koht on Tallinna-Pärnu mnt. neljarealisel teel

ridade vahel - seal hea mõlemale poole kiiritada ja siis peatamisel 110 liikevate autode vahel joosta

ja teine, sama teepeal nõksa enne Märjamaad - seal on üks küngas

Tallinast minnes on natuke sirget, ehk hea koht rekkadest möödumiseks, aga kes seda teeb "lubatud kiirusega" ja Pärnu poolt tulles künka taga, kus saab samamoodi hakata Märjamaal ettejäänud rekkadest mööduma.

... ja lugedes viimases Autolehes toimetaja veergu ... no ma ei tea ... natuke on tal isegi õigus ... aga "mängida "ingleid", kõige ohutumal teel!!"

kuskil välismaal ei peedita nats kiiremini liiklejaid, vaid räigelt rikkujaid

ja tsiteerides klassikuid "kiirus ei tapa, vaid kiire seisma jäämine"
Seitsekümmend Viis

politsei oli prangli saarel, tegi trahvi ilma kindlustuseta ja ülevaatusega autoga sõitmise eest.. saarel. (hint: seal ei ole isegi kruusateed mitte)
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

K.Kotkas wrote:politsei oli prangli saarel, tegi trahvi ilma kindlustuseta ja ülevaatusega autoga sõitmise eest.. saarel. (hint: seal ei ole isegi kruusateed mitte)

huvitav kellele 8)

Täna joome viina meie lahkunud sõbra mälestuseks...022 ATR. :cry:

matuste ajal tibutas vihma, nagu õigetele matustele kohane.

olgu metallihunt talle kerge :( R.I.P

btw...164-ja korjus kaalub 420 kg
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Änd vattavakk is zät?

Image

EDIT: TULE TAEVAS APPI :!:

:lol:

EDIT2: Taevas peaaegu tuligi-> neid õudusi toodetakse vaid 50 tk :roll: tõsi küll-> ka seda on natuke palju IMHO :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

MorzokMan wrote:Lisaks on sama teema jätk ka tagaistmetel ja laes.. Aga kas selle rehviga avalikele teedele ka lubatakse?

rehviga lubatakse-> aga autoga küll mitte

kuna tegemist on koomiksiga, siis tarnitakse kõik 50 mudelit "homolgeerimata" ning suurtes pappkarpides kirjaga NRFB

NRFB= Never Remove From Box
Tegelikult ma olen normaalne....