Suvaline PLÄMA vol 2008

inz164 wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Ah ah ah :lol:
Rääkige nüüd kelle hõbedane AR 147 oli eile Reporteris? 8) :D
to inz164 kuda sa seda kaitsevärvi maalerdad siis? :lol:

minu 164 punane deemonike oli anu ja karola viimases saates 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

:shock: ära sa märgi,ning mina magasin maha selle viimase saate :? :cry:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2008

Alfa Romeo 33 wrote:
inz164 wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Ah ah ah :lol:
Rääkige nüüd kelle hõbedane AR 147 oli eile Reporteris? 8) :D
to inz164 kuda sa seda kaitsevärvi maalerdad siis? :lol:

minu 164 punane deemonike oli anu ja karola viimases saates 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

:shock: ära sa märgi,ning mina magasin maha selle viimase saate :? :cry:

iseenesest kaitsevärvidesse maalerdamine on lihtne

kolme eri tooni ja nii ta läheb :wink:

kui ma veel sõamiis olin siis sai ikka värvitud tehnikat

korra aastas 8)

natsa loomingulisust ja nii ta tuleb

loomulikult on ka olemas teatud reeglid aga nendest

me siin ei hakka pajatama 8)

Suvaline PLÄMA vol 2008

Räägin teile ühest oma hirmsast kogemusest, mille osaliseks sain laupäeva hommikul.

Ärkan üles. Olin lätimal miskil autode kokkutulekul oma gta-ga. Lähen välja oma masina juurde ja näen kuidas masin mäest alla lükatakse :shock: . Jooksin masinale järgi- kõik terve. Tahan sõitma minna, keeran võtit- vaikus tuled armatuuril ei lähe ka põlema. Proovin raadiot käima panna- vaikus, tuled ka ei lähe põlema.

Kapott lahti ja :shock: :shock: :shock:

Kapotialune TÜHI!!! Ainult plokk on alles. Plokikaaned, radikad aku, kogu juhtmestik- mitte midagi pole alles! TÜHI!!!

Jooksin mäest üles nende juurde kes autot lükkasid, eks toimus siis üks tõsine sõnavahetus. Asi lõppes politsei kutsumisega.

Tulid siis 3 läti politseinikku kohale, sellised müts kuklas, hõlmad eest lahti, pläru hambas. Sai nedega pikalt jamatud ja tulemus 0. Küsisin siis nede töötõendit, näidati mingit imelikku paberit millest ma aru ei saand.

Vot sel hetkel sõitis katus nii ära: masin lõhutud, mingid vennad ei tunnista seda, politsistid olid veel nende kaasosalised :evil:

Laiatasin ühele neist täiega vastu lõugu, see raip lajatas vastu..... oi kui valus oli.....

JA siis ma ärkasin :D

:D :D :D :D :D :D :D

(väga raju privatparty eelnes aga sellisele unenäole, kust ei puudunud ans "mjäu", stripparid :oops: , jõgisoo oma trummipõletamisega jne)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

bnd wrote:Räägin teile ühest oma hirmsast kogemusest, mille osaliseks sain laupäeva hommikul.väga raju privatparty eelnes aga sellisele unenäole, kust ei puudunud ans "mjäu", stripparid

mjäu:

Image

Ma olin ka vääga valusas konditsioonis, kui need pildid tegin... eriti paneb minf võbelema, et ma olin oma valge tehnikaga seal ... pilt mingi paari aasta taguselt ürituselt, mehiselt ürituselt :roll:
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Suvaline PLÄMA vol 2008

RSK! :evil:

igas poes on päevad ja vaesed naiivitarid rabavad "odavat" paska :P

ei saa normaalselt isegi süüa osta ... nagu hullumaja või veneaegsed sabad, kui müüki saabus "defitsiitet" kaupa. 8) ... kes mäletab see teab!
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2008

palun vabandust

osaliselt on see "meie" süü

:roll:

_

aga näiteks kell 22:30 oli pasunaga kuke kauplus inimtühi... isegi kassapidajaid oli rohkem kui kliente - nad olid valmis viisakat smalltalki ajama jne