M: Alfa Romeo 156 1,8TS, 1998a, punane

Head alfasõbrad, panen oma masina müüki, sest korteri ostmiseks puudu sissemaksuraha

Alfa Romeo 156 1,8 Twin Spark 106 kw
Hind: 96 000 EEK

Liik: sõiduauto
Keretüüp: sedaan
Aasta 03/1998
Mootor: 1,8 Twin Spark (106 kw)
Kütus: bensiin
Läbisõit: 103 000 km
Käigukast: manuaal
Vedav sild: esivedu
Värvus: punane
Salong: must tekstiil, sportistmed

Eestis arvel, ülevaatus kuni 07.2009, 100 000 km hooldus tehtud

Roolivõim, kesklukk (puldist), ABS pidurid, immobilisaator, signalisatsioon, turvapadjad
Konditsioneer, elektrilised peeglid, ees elektrilised aknatõstukid
Sportistmed, käetugi taga, reguleeritav roolisammas, nahkkattega rool ja käigukang
Pioneer CD mängija, kõlarid, eraldi võim ka kaasa anda huvilisele
Udutuled (ees ja taga), tagaklaasi soojendus
Tagaspoiler, küljespoilerid
Hetkel all 15-tollised originaalvaluveljed + suverehvid (turvapoldid), kaasa veel 16-tollised originaalvaluveljed + suverehvid (Pirelli, esimesed kulunud) ja 15-tollised plekkveljed + talverehvid (1 talve sõitnud lamellid, Dunlop Graspic DS2) + originaalkilbid

Ajaloost
Eestis arvele võetud 10.03.2007, toodud Itaaliast
Mina olen teine omanik Eestis. Ostsin 08.2007, läbisõit oli siis 86 000 km
Auto on väga heas korras. Asub Tallinnas

Mis masinaga ära tehtud?

10.2007 ostsin uue Varta aku, kuna originaalaku külmaga enam ei töötanud
10.2007 TRK Värvides vahetatud: termostaat, käsipiduri trossid, esistabilisaator, esimesed alumised õõtshoovad, sidurivoolik, salongifilter, õhufilter, õlifilter, mootoriõli
06.2008 Softmanis vahetatud rooli ja käigukangi nahkkate, käigukangi ja käsipiduri kotid
08.2008 TRK Värvides vahetatud tagumised piduriklotsid, esimene udutuli, õlifilter, mootoriõli, salongifilter

Mis vajab tegemist?
Juhipoolne ülemine õõtshoob vaja vahetada, ca 1500 EEK
Kõrvalistuja istme sees olev airbagi andur vaja vahetada (mõnest lammutusest hankida)
150 000 pealt vahetada küünlad ja hammasrihm (vahetatud 80 000 km pealt)
Pagasiruumis puudu ülemine kate (kõlarite all, ka lammutusest hankida)

Kütusekulu ca 6,5-7 liitrit maanteel ja 10,5-11 liitrit linnas
Liigub hästi edasi ja teeb alfale omaselt mõnusat häält

Nii, et kui teate kedagi, kellele võiks huvi pakkuda, edastage palun minu kontaktid. Tänud!
Last edited by khl on 26 Aug 2010, 15:12, edited 1 time in total.

M: Alfa Romeo 156 1,8TS, 1998a, punane

Ega ükski hind "kivisse raiutud pole" nagu siin tavatsetakse öelda :)

Ja kuna mul müügiga nii väga kiire ka pole, siis on huvilisel piisavalt aega mõelda, kust see raha hankida, et ära osta :)

Loomulikult saab sama kere värvi ja võib-olla ka mootoriga masina isegi poole odavamalt kätte auto24st kui piisavalt kaua peale passida, aga siis peab tõenäoliselt arvestama ka raha ja ajaga, mis läheb auto heasse sõidukorda viimiseks. Samas tüpselt sarnase salongiga autot pole mina kohanud, mitte et see midagi eriti väärtuslikku oleks muidugi, aga erinev küll. Lisaks kaasa kolm jooksu velgi ja rehve. Nii, et sealt see hind tuligi. Aga tore, et keegi üldse küsida viitsib :)

Pildid on plaanis lähiajal ilusa ilma ilmnemisel teha! Siis läheb kuulutus auto24-ja ka üles ja küll kevadeks ostja ka leiab.