M: alfa 33 1,4 65kw hind: 9000kr LUKKU!!!

vahendan siis sõbra kuulutust-pildid kontakt ja muu info on siin: http://www.autonet.ee/kuulutused/car.php?id=100849" onclick="window.open(this.href);return false;
hind on tõenäoliselt üsna paindlik, auto kohta siis nii palju, et mootor on omandanud uued saaled, väntvõlli, pingutusrullikud ja rihmad, vajab veidi ehk nokkitsemist aga mitte miskit hullu...suht hea ja odav masin.
Last edited by VML on 12 Apr 2009, 13:18, edited 3 times in total.

Müüsin sellise hinnaga enda 33 2 aastat tagasi ja auto oli tõesti perfetto nii välimuse, kere kui ka tehnika poolest. Tagasihoidlikult ütleks et hind veidi suur minu meelest eriti 1.4 kohta...

8) no ma ei pahanda-hoiab teema elavana/esimesena :lol: ja mäs seal salata...ma mainisin et hind on suht paindlik 8) eks räägin sõbraga ja mõtleb välja sellise mitte tingitava hinna variandi ka... sellegipoolest-sõitsin hiljuti just sõbrapoolt sellega mööda kruusa tagasi...ja vanad head ajad tulid meelde 8) kuidagi kodune oli seal roolis istuda... hinnast siiski ka seda et sinna alla on just hiljuti laotud hunnik raha ja uusi osi-seega ega keegi kinkima ka ei hakka...

hind on küll üsna hirmus...mis tal on kullast detailid kuskil või? (minu mäletamist mööda ei olnud...)

33 pole ju NII rariteediks veel muutunud. 2x odavamalt ma võiks isegi konsidereerima hakata selle ostu. kui kauba peale saaks veel ühe doonoriks.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

hinna kohta ütleks taaskord, et keegi ju ei keela läbi rääkida või teine 33 osta :lol:

kuigi jah-> ega 33 müügikulutusi just jalaga segada polel :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

:roll: no olen jõudnud siin mööda autoplatse käies ja sõprade ostetud masinaid remontides järeldusele-et mida te sellise kommiraha eest tahate saada 8) -põhjast läbi ei kukku, käima läheb, käib ja liigub... mida ei saa öelda nii mõnegi 40-60k eest ostetud auto kohta... :lol: ja muidugi on asju mis tegemist tahaks...aga mis samas sõitu ei sega...

Mina ostsin selle auto vist 3 aastat tagasi 19000.- eest ja siis ta oli nagu prillikivi. Sõitsin ühe talve, sai palju jäärada sõidetud ja magnusele mingi 10k eest müüdud avariilisena kuna sai väike esiotsa laks tehtud. Uued Depo tuled ostsin ja siis 1.7 4wd aparaadi pealt sai stange võetud ja Recaro sisu paremaks istumiseks. OZ Superturismo WRC tegi auto kohe palju ilusamaks....
Brera 3.6 Q4

ragz wrote:Uued Depo tuled ostsin ja siis 1.7 4wd aparaadi pealt sai stange võetud ja Recaro sisu paremaks istumiseks

Recaro sisu?See Alfa Romeo originaal vä? :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:
ragz wrote:Uued Depo tuled ostsin ja siis 1.7 4wd aparaadi pealt sai stange võetud ja Recaro sisu paremaks istumiseks
Recaro sisu?See Alfa Romeo originaal vä? :roll:

Jah see originaal. Ma ei tea mis sisu seal nüüd on.
Brera 3.6 Q4