Suvaline PLÄMA vol 2008

:roll:

kas hea pühkimine ei ole mitte see, mis jätab triibud ainult paberile :?

(ehk siis lõpetaks sellega pühkimise teema ära :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2008

to ET -> ei kurda selle kundepoolse vaate pärast. Ma olen alati pannud võimalikult pikad luuad, mis klaasi peale ära mahuvad ja parempoolse ots seal päris all nurgas jäi ka raamiga champinjonide puhul õrnalt õhku. Ei midagi häirivat ka ribade puhul, samamoodi hoiab päris all asendis otsake õrnalt õhku, aga muidu on üllatavalt hästi ümber klaasi ja pühivad ikka megavaikselt.

4 aastat vanade luudade puhul ei tahaks nüüd küll uskuda, et nendega üldse veel klaasi puhtaks saab. Championid mul tavaliselt ikka aastake või nats alla selle vastu pidanud. A hoolduse seisukohast olen nii käitunud, et iga kord kui pesen autot, pesen korralikult ka luuad puhtaks. Klaasi olen töödelnud "Rainaway" nimelise tootega, mistõttu maanteesõidus vihmaga kojameest peaaegu vaja ei lähegi. Talvel sulab ka klaas tänu sellele palju kiiremini lahti ja kojamehed ei jää nii lootusetult klaasile kinni jääga.

Ribade kohta olen kuulnud veel sellist müüti, et koguvad paremini mustust riba ja klaasi vahele ja seetõttu kriibivad klaasi rohkem, kui raamidega... isiklikult ei tahaks seda uskuda, kuna ei näe põhjust, miks nad rohkem mustust kummi ja klaasi vahele peaks laskma, kui tavalised raamiga kojamehed.

Suvaline PLÄMA vol 2008

raamiga puhasti ainus häda on minu silmis see, et talvel teatud klimaatiliste olude ilmnedes kipuvad raamid jäätuma... onka spec talveluuad kus raam kummikotis aga nende hind ja kättesaadavus on pehmelt öeldes masendav :D

156 kundepoolne originaalluud on nagu kuidagi teistmoodi paindes kui ükskõik milline universaallluud. sellest oli ka mu küsimus ajendatud, et raamita luua painduvus reeglina veel väiksem kui raamiga luual + raamiga luuda sai veidi vormida sinna kundepoolsele küljele originaalilähedasemaks nii, et ta tegi oma töö ära samal tasemel kui originaal. aga raamita luud vormimisele ei allu teatavasti.

rain repelent - kilpkonnavaha poolt toodetuna on mul ka kasutusel ja maanteel erilist vajadust vibutamise järele ei ole tõesti :)

oskavad ikka häid asju teha tänapäeval.

Suvaline PLÄMA vol 2008

Üks tähelepanek veel

kui armastad kihutada, nt kasvõi rinkal, siis pane masinale raamiga luuad, ainult need kummiribad on head legaalsetel kiirustel. Üle selle hakkab kummiribakojamees laperdama ja ikka väga korralikult. Samas linnas ja maanteel normaalselt sõites on kummiribad etemad, nad on ka vaiksemad, ei ole seda edasi-tagasi pööramise kohta tunda.

Sellised kogemused siis
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2008

mäh... ja kuidas veel ... Minu Trico raamita luuad kolksuvad korralikult..:( Pühivad peale poolteist aastat kasutust siiski väga hästi veel. Kolksumine võib olla muidugi tingitud ka kojamehe varte mingist kiiksust, peaks proovima need ära vahetada, mul on üks paar olemas...
bnd wrote:Samas linnas ja maanteel normaalselt sõites on kummiribad etemad, nad on ka vaiksemad, ei ole seda edasi-tagasi pööramise kohta tunda.
Eesti Saabiklubi ja foorum

Suvaline PLÄMA vol 2008

äkki keegi teab, mida ta tahab?
Image
Ostsin uue arvuti, panin Firefox-i peale, ja kuidagi ei õnnestu see flashplayer lisada, viskab sellise viga. Ilma selleta ei saa näiteks videosi veebis vaadata... Kus juures Explorer-ile õnnestus jurde panna ja näitab kõke ilusti..

PS Ruumi ketta peal on piisavalt

Suvaline PLÄMA vol 2008

Kuigi ütlesid,e t ruumi piisavalt, aga kas ei ole äkki ketas jaotatud virtuaalselt kaheks, kus nö C: peal on kogu op-süsteem ja muidu oluline ja siis ülejäänud osa on muusika, por... khm...filmide, piltide jms jaoks. See C: osa jäetakse alati võimalikutl väike ja seega paned paar tummisemat proget peale ja otsas ta ongi.

Selline n00b pakkumine...

Suvaline PLÄMA vol 2008

elusuuruses porri võib ka veebist vaadata, siis ei raiska kettapinda ;)

lingin ka siia sobiva porri, et on kindel koht kus saab alati kavliteetporri vaadata

Image

Suvaline PLÄMA vol 2008

E.T, selleks et vaadata porri pilte, pole midagi lehitsejale lisaks vaja. Aga kõik meist ei saa täielikku rahuldust lihtsalt pildist - seetõttu ongi vaja igast vlässpleiereid.

Proovi Firefox reinstallida. Aegajalt aitab.