Alfa 156 Tuning

#1
http://www.docs.ee/index.php?mobid=8635 ... geNumber=8



jäi siis selline asi silma,huvitaks kas keegi on mõnes kohas sellist stanged müügil näinud?,ise olen ostinud ja kahjuks pole silma jäänud või on vb lastud ksukil käsitööna teha?Tänu stangele on ka natuke nagu ma arusann kapotti lõigatud.



Ja veel üks küsimus,kuna on plaanis auto esiots ikkagi ümber ehitada,kas gta originaal esistange sobib 156,või on gta keremõõtud natuke teised või ei`? :)

Alfa 156 Tuning

#3
156 igat pidi ideaalne peale selle krt esiosa,mis üldse mullep eale ei lähe,uuema alfa esiosad ikka väga kurjad ja mõnusad :twisted:



Igatahes Vaimu ja Mõtted ning kohad peab juba välja ostima ennem,kus jubinaid ja vitinaid saada,kui jälle pappi sittaks peale pritsima hakkab peale pragust majanduskrahvti :D

Alfa 156 Tuning

#5
:roll: see esimene näeb kl peaaegu läti pornotuuningu moodi välja. Teine näeb suht lennuk välja-aga isiklik arvamus, et kui näeb välja naq lennuk peaks ka lennata suutma 8) alfa tuunimine on selline suht keeruline asi, isiklikult arvan, et üle GTA variandi on raske paremat teha :twisted: kahjuks ei oska täpsustada kere mõõtmeid, ehk kuskil välismaa foorumites leidub informatsiooni selle kohta? kui kuskilt tehasse mõõtmed leiad saab juba võrdluse kätte, eelkõige laiust peaks võrdlema, paistab sama olevat aga... :roll:

http://www.gup-tuning.ee/?CarManufactur ... armodel=84 meenus üks vana lehekülg... ei näe tegelt kõige koledamad välja...
cron