Märjukese eelistused

#152
E.T. wrote:ohoh

täitsa viisakas kelder sul
:wink:


kuidas maitse:
dolche ?


tänud 8)



kuna käärimis protsess pole veel peatunud

siis maitse varieerub ajas



kuna lisandeid pole kasutanud

on tegu mitte hapu ja mitte magusa

õunasiidriga

kangust peax tulema umbes 2 vol



hiljem kui on sade põhja vajunud

ootab ees pudelitesse villimine



aga nagu olen täheldanud siis maitse

muutub pidevalt kuivemaks

8)



kogu protsessi olen agusest saati filminud

nii, et kevadel on siis juutuubis

täispikka lühidokumentaali võimalik kaeda 8)

Märjukese eelistused

#155
kuna on olemas ka varajasem kogemus kääritamise vallas

siis nö (vabandage kohe tuleb pisiroppus) perselõhkujast

on asi kaugel ja hea magus õunasort tõstab suhkrusisaldust

mis omakorda=suurem alkoholi sisaldus

kahju, et pole kusagilt pirnimahla võtta

seda lisades saab asja veel timmimax 8)

Märjukese eelistused

#156
Minu joogieelistusteks oleks:



Toidu kõrvale:

Mahl- õuna, apelsini, greibi

Keefir või COCA-COLA



Muidu eelistan Värska originaali ja õlledest Alexandrit. Tõmmu hiidi ja Starõi Melnikut

Kangematest Jääger ja Viin Scvepsiga(punane)