M: 164 2.0 ts 1991 [müüdud]

tere.

see on siis nüüd üks väga heas korras eksemplar.

eestis sõitnud ei ole. toodud itaaliast, kus omas seda sõidukit vaid üks meesterahvas (dokumentides kirjas). veermik täiesti korras, uus õli ja selle filter, rooste puudub, värv väga korralik (pamprid ja liistud on ka kerega samas toonis.

2.0 twin spark (ketiga).

106 kW (mälu järgi, parandagu mind keegi, kui eksin).

4xel.aknad.

kliima.

kesklukk.

läbisõit 120000km! selles on võimalik veenduda, kui autot vaatama tulla.

signa? (kui seadme enda üles leiaksin, kaoks ka küsimärk. pasun on, mahuandurid on, ühtegi läbilõigatud juhtmeotsa ei ole, aga pult ei toimi...).

esiklaasi all servas on oluliselt mittesegav pragu, aga siiski... olemas ta kahjuks on.

hind on 25000.- ja pildil nähaolev mõlk ja see esiklaas võivad hinda mingil määral ka kahandada.

mags

56909668

mersu on mu sõbra oma :D

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Last edited by mags on 26 Sep 2006, 01:57, edited 4 times in total.

...ausõna kui mul oleks neid kusagil hoida ja jaksaks kõigiga sõita siis ostaks kõik mudelid järjest kokku, sest nad on lihtsalt niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nunnud :D :D :D

...praegu pean kolmega leppima :cry: :)

oleks see 25 k sebida kuskilt..võtaks ära.... sest kuradima mugav riistapuu...

ja öko ja päris pininfarina ja ja ja .....

muuseas- isegi kaalusin sellesamuse isendi ostu, kuid viimasel hetkel siiski jäin uuema juurde (aegajalt veidi kahetsen-> kuna Super ei ole ikka tegelikult täiesti 100% õige 164 - luuptuled häirivad veidi ja testarossa triipe kah külgedel pole :roll: samas jälle :D mõnusa naeratuse toob ikkagi näole)
Tegelikult ma olen normaalne....

Panen siia siis igaksjuhuks. Järelmaks poleks poleks mõeldav? 164 ülipro asi, kahjuks ma enda esimese alfaga lendasin pange kergelt.
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Sul oli telefon väljas täna, oleks vaatama tulnud. Homme ma Võsul mingi hetk, esimesel võimalusel helistaks ja lepiks kokku
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT