bnd GTA ja tund aega hiljem ferrari 550 (vist oli) ka täitsa ok

ega muud kui teeme henry fordi: :icon_hi:
yeap dhääädz thee seim caar!alfanatico wrote:eks neid ferrusid eestis ikka on ja niipalju kui mina tean need hiinas tehtud pole![]()
helesinine on kenderi 456 vist, 550 nägin esmakordselt, on mis need on, aga kui keegi testa kohale lohistab, siis ma saan juba pahaseks :icon_shocked: ...kindof lapsepõlve bluudriim, ferrari trueheadide hulgas pole see teab mis auto, aga mulle meeldib ja poogen
:icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf:Alfa Romeo 33 wrote:yeap dhääädz thee seim caar!alfanatico wrote:... aga kui keegi testa kohale lohistab, siis ma saan juba pahaseks :icon_shocked: ...kindof lapsepõlve bluudriim, ferrari trueheadide hulgas pole see teab mis auto, aga mulle meeldib ja poogen![]()
China or not to China,kuid nende masinate välimus on ikkagi väga nice.![]()
Selline nägi see masin välja:
on ... aga seal räägitakse levinud sõidukitest...bnd wrote:Ee, kas keegi autolehte uut on lugenud? seda kohta, kus on autoklubid ja margifoorumid?
Alfadel pole klubi ega foorumit
imestasin kah, äkki peaks meelde tuletama :icon_cop:bnd wrote:Ee, kas keegi autolehte uut on lugenud? seda kohta, kus on autoklubid ja margifoorumid?
Alfadel pole klubi ega foorumit
...krt vaja ilus pilt ära rikkuda :icon_wtf:ts wrote:testarossa on muidugi midagi muud![]()
mida on siis pildil liiastalfanatico wrote:...krt vaja ilus pilt ära rikkuda :icon_wtf:ts wrote:testarossa on muidugi midagi muud![]()
:icon_thumbup:
ts wrote::icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf:Alfa Romeo 33 wrote:yeap dhääädz thee seim caar!alfanatico wrote:... aga kui keegi testa kohale lohistab, siis ma saan juba pahaseks :icon_shocked: ...kindof lapsepõlve bluudriim, ferrari trueheadide hulgas pole see teab mis auto, aga mulle meeldib ja poogen![]()
China or not to China,kuid nende masinate välimus on ikkagi väga nice.![]()
Selline nägi see masin välja:
Ära Sa enam peale võta eks :icon_wave:
456 on 456
ja see ei saa olla kellegi lapsepõlve driimkaar-
testarossa on muidugi midagi muud![]()
rohkem
http://www.youtube.com/watch?v=tLCcoB7M2vs" onclick="window.open(this.href);return false;
ja seest
http://www.youtube.com/watch?v=t1Mg10fQ ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;