Auto Teemaline Suvaline Pläma

HAHAHA täitsa m----s :lol: :lol: :lol:
jumala laheda lühifilmi saaks sellest kuidas sa oma baiki müüd, igast vennad käivad jne, kulminatsioon on see kuidas sa meeltesegadushoos rehaga kriipe tõmbad ja liivaga hõõrud tuhmimaks asja :lol: :lol: :lol: ...eino mega :icon_clap:

spark wrote:Fiatil on nüüd 35% Chryslerist
http://www.italiaspeed.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.motors24.ee/artiklid/Automaa ... erist.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Alles olid ise peaaegu minemas ... isegi GM ei tahtnud Fiatti
Fiatil on 5% GM-ist... ja nüüd ka lihtsalt kingitud 35% Chryslerist

däämn... uhe ettevõttekese tulevik ei paistagi nii tume enam :mrgreen:

EDIT- Fiat Viper, Fiat Ram ning Fiat Charger on vaid murdosa uudismudelitest Genfi autonäitusel :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Ärge unustage, et Chrysler sai juurdepääsu Fiati odavatele platvormidele +turundusvõrgule ja mitte vastupidi (Fiat sai lihtsalt turundusvõrgu ligipääsu ameerikas)..:) Seega Dodge Uno või Dodge 500 on reaalsem, kui Fiat Viper..:D Nüüd siis hakkad meerikamaal lihtsalt poes kõrvuti vaatama mingit RAM-i ja 500-t
Eesti Saabiklubi ja foorum

täna sai Videviku tänaval "Tüdrukute" poe ees nähtud kaht Alfa Romeot GT , Mi To seisid seal ehk siis kokku korraga erinevate kodanike AR-e 3tk ühel tänaval :icon_clap:

deuce wrote:täna sai Videviku tänaval "Tüdrukute" poe ees nähtud kaht Alfa Romeot GT , Mi To seisid seal ehk siis kokku korraga erinevate kodanike AR-e 3tk ühel tänaval :icon_clap:
ja mid sa seal siis tegid :icon_roll: :icon_cop:
Seitsekümmend Viis

seal majaees seisab tööpäeviti meie famiilia Blackline GT, head vaatamist :icon_roll:
tüdrukute pood ei puutu asjasse :P ja mito oli tõenäoliselt juhuslikult seal :icon_cop:

:mrgreen:

tervitused teemeestele :icon_wave:

täna hommikul oli neil vist hea uni... :icon_sleep:

nimelt oli Viljandi mnt harju mk piirist kuni saustini "ülihästi hooldatud"... nii siledat teed pole ammu näinud (loe: enamvähem terve tee ulatuses oli kiilasjää)

minul näiteks tuli esimest korda kogu oma mõnesajatuhande sõidukilomeetri jooksul teha otsus kas sõita teelt välja paremale või vasakule poole :roll: nimelt sirgel lõigul sattus 70-ga sõitva auto juhipoolne tagaratas pikiroopa harjale ja tagarattad leidsid, et nad tehaksid ühe korragi maanteel esisilda suunata :D

mingi ime kombel sain veel auto umbes 25 kraadise nurga alt sirgeks... ja õnneks ei tulnud ka keegi sellel lõigul vastu :icon_thumbup:

nii hästi ei länud aga paljudel teistel liiklejatel, kes peale Tõdva risti otsustasid teeääri ilustada (kaks autot metsatukas, kolm sirge peal-> kõige kehvemini oli läinud ühel OOOO-l, mille juht leidis, et nelivedu ja testivõitjad rehvid koos elektrooniliste abidega siiski võimaldavad arendada teistest sõidukitest oluliselt suuremat kiirust... well- :mrgreen: ega tegelikult ikka ei võimalda küll)

niipalju siis naastrehvide keelustamisest (kuigi- kui pikiroopad tekivad naastrehvidest, siis... on nagu naastud süüdi rohkem, kui nende puudumine ja ega sellisel liuväljal ei ole ka parimast naastust abi, kui juht füüsikat ei tunne)

Viimsis oli täna sama jama.
Pärnamäe tee Viimsi poole minnes oli kõik täitsa jääs,tunne oli nagu sõidaks jäärajal! :mrgreen:
Kui pärast poole tagasi tulime,siis oli juba tee natuke sulanud Mähe poole sõites.
Praegu jääb selline tunne,et need sahamehed ootavadki seda,et tee loomuliku moega lahti sulaks. :icon_eh:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

MINULE TEADAOLEVALT

riikliku tähtsusega tee tuleb rookida 24h jooksul peale saju lõppu
vähema tähtsusega tee 48h peale saju lõppu
kõrvaltee 3 ööpäeva jooksul peale saju lõppu

HETKEL VEEL SAJAB!

ka liikluseeskiri annab selgelt märku, et sõidukiirus tuleb valida vastavalt teeoludele ja sõiduoskusele. oooo mees ületas selle piiri selgelt, ts balanseerib piiri peal.

-
JOKK ju
-

jõudsin harju maakonna ühest väikesest alevikust täna kenasti ilma ühegi komplikatsionita tööle. plaanis on sama rahulikult ning muretult koju kulgeda. kasutan hiina lamellrehve NanKang vt illustratsiooni
Image
ei ole just testivõitja aga koju ja tööle mõõdukal kiirusel viib juba teist aastat.

see oli minu isiklik arvamus ja ei pretendeeri üheski oma punktis tõele!

:icon_wtf:

:icon_think:

jokk on see kindlasti küll aga :mrgreen: peale sellist jokk'i tahaks kellelgi :icon_censored: näo üles lüüa küll [selle jää tekkepõhjuseks on 99% tõenäosusega see, et soolati viimati öösel ... ja hommikul ei tundunud oluline seda korrata] :roll:

muuseas-> selle OOOO koha peal oli kolonni kiirus 30km/h ning autod liuglesid nagu jäätantsus ja innukamad tantsijad olid tee ääres pikali ja puhkasid veidi 8) ilus...