156 on uimane

Selline probleem siis, 156 2,0TS alla 2500 pöörde on jube uimane mul, alles 3000 tuleb tõmme. Ilmselt on midagi peetis. Huvitav milles asi võiks olla. Võiks ju kellegi targemaga kasvõi kokku saada ja siis teha proovisõit..või midagi sellist. Siis saaks nagu lähemalt uurida:) Või teab keegi soovitada kelle poole pöörduda, esindused jätaks välja seekord:)

156 on uimane

:D

alfa ju teada kui aparaat mis armastab kõrgeid pöördeid, ehk 3000 pealt tulebki elu sisse... raske muidugi kaugjuhtimise teel ka aimata, mis see "uimane" on sinujaoks...võibolla on tõesti midagi pekkis... mis aasta auto kas mootor JTS? ...kui muidu kõik toimib, siis anna ketsi ja hoia pöörded üleval, ütleb minu kaheliitriste armaada praktika :D ...alla kolmetuhande pöörde seivid mõnusalt benarit kui see sulle korda läheb :wink:

156 on uimane

võib olla tõesti mul paranoia, et uimane, 3000 pealt tuleb tõmme nagu turbol :) Aga muidu mootor 98 aasta. Auserist nagu öeldi et kuidagi uimane on selle auto kohta :) Või peaks nii igaks juhuks diagnostikast läbi käima või midagi :roll:

PS : praega on bena odav, nii et ma ei seivi siiski kütust :twisted:

156 on uimane

mul on ka mingi ca alla 3000 pööret mõnikord nö uimane, aga see tuleb mul vist sellest, et midagi kuskil nagu poob kokku ennast, et mingi ülekanne näiteks? et mootor nagu tahaks vedada, aga mingi mehhaaniline asi hoiab teda nagu kinni korraks.

juhtub mitte koguaeg, vaid mõnikord :)

any info, mis see võiks olla?

156 on uimane

eeee..... mehhaanilised osad nüüd küll vaevalt... sellega kaasneks kindlasti mingi lihvimis, hõõrdumis vms saund....

pigem kontrolliks filtreid (küte ja õhk) ning ka temp andurite ühendusi - kui hinge korraks kinni tõmbab, siis reeglina on asi selles, et ei saa kas midagi kätte või siis saab liiga palju :roll:

p.s. tegelikult on nihutatava nukaga normaalne, et korralik minek tekib alles peale pööramist :wink: (kuid uimane ei tohiks ta ikkagi olla)
Tegelikult ma olen normaalne....