M: alfa 164 super udutuled

VML-> on Sul ka katet pakkuda (vaevalt...)

Mis see alghind neil udukatel olla võiks?
:icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf:

Mida Sa selle teadmisega ette kavatsed võtta :?:

164 superi udukaid just eriti teistele autodele ette ei keevita (kuna paigaldusasend on neil selline nagu see on :mrgreen: )
Image
P.S. originaaltuled pakendis maksavad 77EUR per tükk... so?
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:VML-> on Sul ka katet pakkuda (vaevalt...)

Mis see alghind neil udukatel olla võiks?
:icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf:

Mida Sa selle teadmisega ette kavatsed võtta :?:

164 superi udukaid just eriti teistele autodele ette ei keevita (kuna paigaldusasend on neil selline nagu see on :mrgreen: )
Image
P.S. originaaltuled pakendis maksavad 77EUR per tükk... so?
Ma ei hakkagi mõnele teisele margile neid ette toppima,vaid huvitas nende väärtus krõbisevas! :mrgreen:
Tänud mingisugusegi hinna eest. :)
Peace! :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

kütame offtoppi veidi

sõbralik soovitus (tegelikult kõigile)-> Ära mitte iialgi mitte kuskilt küsi mitte ühegi detaili hinda, kui Sul seda detaili vaja ei ole

soovituse põhjus-> :icon_cop:

kui kellelgi läheb enne/pärast küsimist see detail jalutama, siis arva kaks korda :roll: kelle poole keeratakse ventilaator, kui sinna ekskrement sisse lendab :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:kütame offtoppi veidi

sõbralik soovitus (tegelikult kõigile)-> Ära mitte iialgi mitte kuskilt küsi mitte ühegi detaili hinda, kui Sul seda detaili vaja ei ole

soovituse põhjus-> :icon_cop:

kui kellelgi läheb enne/pärast küsimist see detail jalutama, siis arva kaks korda :roll: kelle poole keeratakse ventilaator, kui sinna ekskrement sisse lendab :wink:
Sry4OT! :oops:
Pole midagi elusees varastanud,ning ei ihalda ka teiste inimeste vara,sest MINA tahan elus kõik ise ja oma rahaga saada!
Nende hind huvitas just sellepärast,et olen igalt poolt uurinud Alfa Romeote eriti 166 udutulede hindu,kuid pole kusagil silma jäänud! :icon_think:
Plaan oli lõigata ühele mašhinale augud portiiva külge,ning need sinna ära mahutada,aga eks see jääbki vist rohkem ideeks. :icon_roll:
PS: Mulle need universaalsed udu ja kaugtuled ei meeldi kohe mitte üks raas,kuna nad on liiga läbrakad,rikuvad auto välimuse ära,ning on rõvedad! :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

ts wrote::roll:

ei süüdistagi vaid konstanteerin fakti (ehk siis seoseid, mida iga hinna eest vältida) :D

166 udutuled: kandilised 85 EUR ja ümmargused 82 EUR per tükk :icon_hi:
Sry4OT again! :oops:
Ma ei mõelnudki,et Sa süüdistad. :)
Tänud hindade eest! :)