O: Relee

Ostaks siis sellise relee
Image
Image
Kirjad peal:
B047
12V30A
46446542
232003
Pilotis laos ei ole :icon_shocked:
Kui keegi teab kust saak mingisuguse analoogi oleks jube tänulik
Last edited by mrt on 28 Mar 2013, 12:47, edited 1 time in total.

fakto, trk :?:

pildi järgi peaks olema tegu standartse lülitusreleega (kuigi kui seal skeemi peal ei ole, siis on seda veidi raske otsida)

vaata igaks juhuks relee ise üle-> kui servaklemmid (85 ja 86) lülitavad ülemise (30) keskele (87)-> kahjuks ei näe pildilt numbreid... ning ühtegi dioodi ega muud sellist selles relees ei ole, siis võid vabalt minna näiteks järvele kas Ben'i või siis miks mitte ka seal kõrval asuvasse romulasse.

raudkindlalt olen sellist releed varem kuskil letis näinud (võib ka melasi autot proovida...)

muidu pakuks enda poolt relee välja, kuid minu omad on kõik mõõdu võrra suuremad :mrgreen: (ehk siis jalad on laiemalt)

wild guess-> jahutusventikas?

P.S. kaitsmeplokist seda tõenäoliselt ei leia (pisikesed releed peaksid olema kapoti all või siis keskkonsoolis) :?:

EDIT-> Kui väga väga tahad ja kuskil ruumi on, siis võin otsida (ma tean, et mul kuskil on) relee koos pesaga-> siis jääb muidugi ühendamise ja kinnitamise vaev (MUUSEAS-> tavalised lülitusreleed maksavad suurusjärk 30-60.-)
Tegelikult ma olen normaalne....

Antud relee on pärit kapoti alt. Seal oli selliseid releesid rohkem(küttepump , plokisoendus, kliimapump jne.). Et auto sõitma saaks siis kasutasin kliimapumba releed. Nüüd tahaks kliimat ka tööle saada et niiskuse salongist välja saaks.

Kuna elekter pole just mu kõige tugevam külg siis aretama ei tahaks ma eriti hakata, ehk siis üritaks leida ikka analoogset releed millel jalad sobivad.

Faktost pole mõtet küsima minna kuna sealt on õeldud et Alfa juppe nad sees ei hoia, TRK-se pole jõudnud veel, üritan läbi käia. Lootus on lihtsalt et mõnel kodanikul on Alfa hoovipeale seisma jäänud ja sealt saaks selle relee(see ju nii väike et kannatab ka postiga saata)

:wink:

selles ongi kogu asja ilu, et tegemist ei ole Alfa releega :icon_thumbup:

see on universaalne relee, mida leiab Puntost Ferrarini :mrgreen:

üldiselt tundub, et alfadest kasutavad seda vaid 156 ning 147 (ja GT)

Kindlalt väidan, et seda ei ole paigaldatud enne 1997 aastat ühelegi Alfale -võibolla vaid 916 seeria GTV/spider
ülejäänud kasutasid lülitamiseks kõik laiatarbe releesid, mis on paigutatavad viie jalaga põhjale , lihtsalt olenevalt vajadusest jäeti üks jalg tühjaks või siis kaotati ära

põhimõttelsielt siis sellised:
Image
Sinu oma täpselt sama operatsiooniloogikaga, seega kui ruumi on, siis on võimalik ka sinna suurem relee asetada (muidugi ei ole sellel suurt mõtet)
Tegelikult ma olen normaalne....

mrt wrote:Asi vahepeal soiku jäänud aga nüüd oleks seda releed hädasti tarvis
Nii et äkki kellegil ikka vedelab selline relee kuskil sahtlis
Ma ei tahaks küll mingi vastik iriseja olla, aga ma ei usu, et keegi seda releed sulle kohe tooma tormab, kui seda juba kuude jooksul tehtud pole. Härra ts juttu lugedes olen ma ka ise suhteliselt kindel, et sama funktsiooniga releed, mis sulle sobiks, ei ole liiga keeruline normaalsest varuosapoest leida.
Kindlasti aitavad sind Pilot Motors ja usutavasti ka TRK. Samas ma olen päris kindel, et kui sa selle ts jutu välja prindid, enda relee pihku võtad ja Laki Autosse sisse marsid, siis suure tõenäosusega astud sa sealt viie minuti pärast samaväärse analoogiga välja.
Pole muud vaja, kui natukene pealehakkamist.