M:TomTom One V3 - MÜÜDUD

Mnäh. :icon_crazy:
Kõik head asjad odavalt peavad ikka siis müüki tulema,kui vaja autotarbeks tööriistu osta. :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Pole seda seadet käima pannud, ehk siis kui sinihammas on tal olemas küll ta töötab.
Edit: uurisin natuke seda seadet, sinihamba kohta info puudub ja
mis mõte veel sellel sinihambal üldse on :icon_think:

Lisan siia teemasse nüüd natuke OT, aga hoiab vähemalt teema üleval :D

Palun seletage lollile, kuidas ma kasutan tomtom-i käedvabad süsteemina, ühendatuna telefoniga?
Välima pead ikka ju tel pealt? vastama pead ju ka tel pealt? ainult seda plekist ja pinisevat heli kuuleb läbi tom-i?

Ma nüüd esinen avaldusega :mrgreen: , mille peale mõni võib vaadata, et ma olen küll kiviaegne tegelane: telefon on helistamiseks, arvuti on tööks+ internet, ja navi on navigeeerimiseks. Mitte aga navi rääkimiseks, telefon netis käimiseks ja arvuti? ei teagi enam, milleks? Kui tunned, et on vajadus autos palju rääkida, siis aitab ju autotel, mul alfas see sees ja sigamugav.

Aga muidugi inimesi on erinevaid, aga kõiki asju omavahel lõputult integreerida??? Mul ka tom sõidab pidevalt autos kaasas, kuna ei tunne kõiki linnu, kus vaja käia, aga ma ei kujuta ette tomi ja tel koostööd? kas juhatamise ajal kui keegi helistab, võtab ta navi hääle maha? või räägivad mõlemad korraga: parem pööre! ähh mis pööre, kellega sa räägid?
Linnas oleks see väga suur miinus kui tom vait on. Aga see ka aind minu arvamus.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Kogemus eelmisest nädalavahest ühe Garmini Zümoga. Valima ja vastu võtma ei pea telefonist, võid ka näpuga navi ekraanilt toksida. Lihtsam kui taskust telefoni otsida. Võibolla auto puhul on bnd jutt enam-vähem, aga tsiklimeeste puhul on asi pisut teistpidi..:) Sul on navi nina ees ja 2 kätt kinni kogu aeg. Näed silmanurgast ära kui keegi helistab, ei pea telefoni otsima, võid sealtsamast kas vastu võtta või keelduda. Telefoniga ühendub automaatselt ja suudab suhelda rahulikult telefoniraamatuga, helistaja nimesid kuvada jms... Häält tegi küll jah üsna plekist, aga suudab ka tegelikult 2 BT seadet külge võtta ja siis mingis kõrva küljes oleva BT seadmes ilmselt pole nii kull see heli. Tsikli peal sa nagunii muidu ei kuuleks, mida ta räägib seal..:)
Eesti Saabiklubi ja foorum

no kui viitsid veitsa häälestada ja mõned lisavidinad hankida siis on läbi navi toimiv käedvabad ikka abix küll
mõnes masinas on need kõik koos (kahjux mitte alfas) aga mis siin ikka seletada
proovi pmedale seletada, et on erinevad värvid olemas ja ka varjud

kodumaal me ei vajagi seda sorti abistamist
küll aga väljaspool konnatiiki :icon_wtf:

cyber wrote:tsiklimeeste

Mul tsikli kiivrisse sisseehitatud süsteem, saab ühendada raadiosaatja ja telefoni. Mis on aga tõsine puudus- LÄRM, mida teeb möödavuhisev tuul. Muidu tel paagikoti kile all, ja sealt hea näppida, aga jutuajamine on tegelt suht nigel.
Kiirusel üle 80 teeb tuul juba oma ja nii 150 ei kuule enam midagi :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)