Raadio helitugevus kõigub

becker mexico, kiidan väga heaks, ilma feissliftita konsooli sobis küll hästi ja v hea ka, esimeses vagoonis paigaldasin...

aga originaalist niipalju uuemast, et seal on ka mingi funktsioon menüüs, mis hakkab ise hääletugevust regullima, seoses kiirusega tulenevast välismürast paneb volüümi juurde, seda saab ka välja lüllada... äkki on mängija lihtsalt jah segi läind ja väänab mingit segast sulle... mul GTl eelmisel oli see funktsioon koguaeg peal, a praegu vagunil see maas ja regullin ise... need originaal mängurid on parajad pasad tegelt, aga sbivad hästi keskkonsooli, pole ise ka raatsind välja vahetada neid just välimuse pärast...

alfanatico wrote:need originaal mängurid on parajad pasad tegelt, aga sbivad hästi keskkonsooli, pole ise ka raatsind välja vahetada neid just välimuse pärast...
Mina olen jälle igati originaali pooldaja,ning ühes minu vanemas lääne masinas on originaal makk siiani sees,ning töötab väga hästi. :wink:
Need nii öelda "universaalid" ei meeldi mitte teps kohe,kuna originaalid töötavad-mängivad kuidagi paremini. :D
Aga ega maitse üle ei vaielda....vaid kakeldakse! :mrgreen:

Reijo :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Mina olen jälle igati originaali pooldaja,ning ühes minu vanemas lääne masinas on originaal makk siiani sees,ning töötab väga hästi. :wink:
Need nii öelda "universaalid" ei meeldi mitte teps kohe,kuna originaalid töötavad-mängivad kuidagi paremini. :D
nõus, et originaal on parim, aga kuni mingi maani... kui ehitada KORRALIK helisüsteem, siis see originaalmängija on nagu tükk halba juustu kõige otsas, mis ei anna just seda välja mis peaks... samas pole mõtet sda originaali välja vahetada mingi samaväärse või kehvema vastu kui muu süsteem jääb ka tease oma eksole

standardolukorras v hea ofkoors, ise olen väga rahul GTs originaaliga + tehases paigaldatud bose kama... aga vaguunis kus on 2 võimu ja kõllid vähe paremate vastu vahetatud võiks ka vähe parem mängija olla... a noh ei hakka peenestama

offtopp classic, cheers bnd! :icon_wave: