Käisin täna oma Alfaga sõitmas. Viimati tegin seda umbes 6 kuud tagasi. Sõita oli loomulikult hea, aga oli kas mõni asi mis muret tekitas. Näiteks sidur on juba nii läbi, et ei lase kolme liitrisest mootoris üldse rõõmu tunda. See milles asi on ja mis vea eemaldamiseks teha tuleb on mulle loomulikult päevselge, aga mõne asja kohta küsik küll nõu:
1. Kui (võimalikult) järsult kiirendada käib jõnks ja peale seda gaas järsult maha lasta käib samuti jõnks. Jääb justkui mulje, et sild sõidab auto all edasi-tagasi, nagu oleks kere küljest lahti. Kas asi võib olla ainult õõtsa puksides? See oleks muidugi parim variant, sest tutikad seisavad riiulil ja ootavad oma aega.
2. Vaatasin paisupaaki ja jahutusvedelikul on paari millimeetrine kiht valget vahtu peal. Ei oska midagi arvata sellest.
3. Aknad lähevad uduseks. Vahetasin just salongi õhufiltri ära, kuivatasin matid toas ära, panin ajalehed põrandale, hoidsin päeval auto uksi lahti - nii et salong peaks küllalt kuiv olema, aga ikka tõmbab aknad uduseks. Miski ütleb mulle, et kuskil lekib midagi. Kas keegi on probleemiga tuttav?
(4. Mootoris on klobin, see oli seal juba enne kui auto seisma jäi. Sõitu pole seni veel seganud, aga natuke suurt müra teeb mu mootor siiski minuarust. Klobin tendub tulevat vasakult kui autot eest vaadata. Tegin ka lühikese video kus mootori häält on kuulda tühikäigul. Kvaliteet pole just kõige parem, aga ehk illustreerib siiski veidi:
http://www.youtube.com/watch?v=zHgerXM2 ... annel_page" onclick="window.open(this.href);return false;
Tiksumine peaks tulenema sellest, et 1 leegitoru on ploki juurest mõraga ja vajab keevitamist või asendamist. Aga millest tuleb see klobin ja millest tuleb see visin, seda ma arvata ei oska)