Tegemist siis 1996a. 146 1,6 boxer mootoriga..
Või siis teisi 146 varuosasid!!!
O: alfa 146 käigukasti
#2Või oskab keegi öelda kuhu kanti hinnad jäävad?
2000 juurde?
Manuaal käigukasti.
2000 juurde?
Manuaal käigukasti.
#32000-4000 keskeltläbi... vist peaks ka 145 mudeli käigukast sobima ja peale väikest sobitamist ka 33 mudeli oma... samas mis mureks on? käigukasti remontida ei annaks?
#4Vist väga ei anna mingisugunegi võll on pooleks seal ja teine käik ka jebib...mingit käigukasti pole müüa või seda võlli asja, mis seal juures on??
#8Tervist!
Ma tean, et see küsimus ei käi konkreetselt selle teema alla, aga endal on 1.7 boxer 16V AR 146 ja küsimus, kas ei ole pakkuda või üle käigukasti patju?
Ma tean, et see küsimus ei käi konkreetselt selle teema alla, aga endal on 1.7 boxer 16V AR 146 ja küsimus, kas ei ole pakkuda või üle käigukasti patju?
#11vist peaks ka 145 mudeli käigukast sobima ja peale väikest sobitamist ka 33 mudeli oma... samas mis mureks on? käigukasti remontida ei annaks?
kasti remont suht suur töö ja viitsijaid=tegijaid vähe.. Kui kindel see on, et 145 ja 33 sobivad?? Kastil on siduri võll puru ning kuna teine käik jebis juba algul, siis vist mõtekas kast osta.. pakuti siin 1800.- kas kogu kast?? mis mudeli oma?? kuidas näha saaks?? jne. Oleksin asjast huvitatud. Auto ju muidu hea ja kerel pole rooste kriimugi, jama kui nii seisma jääb.
kasti remont suht suur töö ja viitsijaid=tegijaid vähe.. Kui kindel see on, et 145 ja 33 sobivad?? Kastil on siduri võll puru ning kuna teine käik jebis juba algul, siis vist mõtekas kast osta.. pakuti siin 1800.- kas kogu kast?? mis mudeli oma?? kuidas näha saaks?? jne. Oleksin asjast huvitatud. Auto ju muidu hea ja kerel pole rooste kriimugi, jama kui nii seisma jääb.
#12alfa 33 mudel-nagu kirjas ja 16 klappilise mootoriga isendi pealt. võin visata pilgu peale mis erinevused on-mul on mõlemad kastid olemas-lisainfoks siis et 33 mudeli ja 145/146 mudeli käigukastid on kinnitatud veidi erinevalt-seega padjad omavahel ei sobi. kahel viimasel on padjad käigukasti külgedel ja karteripõhi käigukastil on alumiiniumist.
#131800eek - kogu kast, Alfa 33 16V 1991 oma. Peaks töökorras kast olema :icon_hi: Näha saab tartus. Muu info - PS