Tervist!
Selline küsimus, et olen otsinud juba mõnda aega oma alfa 146 1.7 boxerile käigukasti patju lammutustest, poodidest, küsisin esindusest, millest jäi natuke halb mulje. Helistasin, kurtsin oma muret, siis öeldi, et uurime ja helistame tagasi. Päev läks mööda, helistasin järg. päev öeldi et aa jaa.., helistame tunni pärast tagasi. Jälle läks päev mööda ja lõpuks läksin kohale, siis alles uuriti mingeid kohti ja öeldi, et neid ei toodetagi üldse enam. On see võimalik, et neid ei toodetagi lihtsalt enam. Et kui kellegil on soovitusi, kust otsida või üle:), siis andke teada.
Ette tänades, Mikk
Käigukasti padjad
#2Mul sama probleem, autoks on ainult 156. Patju B osana saada ei ole võimalik, tuleb esindusest tellida.
See on nüüd küll ebareaalne et selliseid asju enma müügil ei ole.
Aga äkki leiad mõne sõbra kuskil töökojas ja lähed sirvid mõnda kataloogi, fiatil peaksid sarnased padjad ju olema,
saab äkki midagi kombineerida.
See on nüüd küll ebareaalne et selliseid asju enma müügil ei ole.
Aga äkki leiad mõne sõbra kuskil töökojas ja lähed sirvid mõnda kataloogi, fiatil peaksid sarnased padjad ju olema,
saab äkki midagi kombineerida.
Käigukasti padjad
#3Kataloog: http://eper.deltahpe.nl/" onclick="window.open(this.href);return false; v. http://www.spangerum.com:7080/navi?KEY=STARTUP" onclick="window.open(this.href);return false; - sealt saad jupid originaalkoodidega välja otsida ja markide/mudelite- vahelist sobivust kontrollida. Muidugi on ka abiks ka Google! 

Alfaholic since 1997
Käigukasti padjad
#4:icon_roll: see helistame tagasi teema-see käib kahjuks elu juurde, mulle isiklikult on autopoes kataloog näppu visatud ja öeldud ``otsi ise, ehk leiad```Pead silmas neid miskeid patju, mis käigukasti küljepealt hoiavad?-seal taga otsas on ka vist miski padi/kummipuks? -need küljepealsed paistsid suht spetsiifilised välja-millestki kannatab siiski kindlasti ise teha.
Käigukasti padjad
#5vist nii need asjad käivad jah
aga jah ma mõtlen neid, mis küljepealt hoiavad ja taga on jah üks padi veel. Kokku ongi kolme padjaga. Ma täna sain mingi venna kätte, kellel võibolla on midagi, et vaatab. Aga jah kui midagi ei leia siis tuleb ise miskit aretada.