Silm puhkab kohe!
TS sa oled mitmekihiliselt sügav.
:icon_thumbup:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#137E.T. wrote:Silm puhkab kohe!

muuseas see all vasakul ...
... annab märku sellest, kuskohast võis tulla idee 959 disain

Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2009
#138http://www.osta.ee/6936012" onclick="window.open(this.href);return false;
kõige odavam alfa + romeo siiani
kõige odavam alfa + romeo siiani
Suvaline PLÄMA vol 2009
#139klge üldse ei liiguta siin foorumis enam miski vä?
1 post päevas, healjuhul :icon_eh: :icon_roll:
hea meelega loeks midagi, ts sul pole mingit jama äkki autoga vä? kirjuta kuidas klemme puhastad vms
E.T. korter? alfa? bnd naabrid?
...julgemini, julgemini 

hea meelega loeks midagi, ts sul pole mingit jama äkki autoga vä? kirjuta kuidas klemme puhastad vms

Suvaline PLÄMA vol 2009
#140Mäletame-mäletame kuidas alfanatico mitmeks kuuks ära kadus... payback is a bitch
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=4606" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mina mängisin omal ajal tammetõrudest ja kastanist tehtud loomadega... IF I was lucky (oh, you were lucky. We had to get up one hour before we went to sleep, drink sulphuric acid etc.. http://www.youtube.com/watch?v=Xe1a1wHxTyo" onclick="window.open(this.href);return false;)

http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... ct_id=4606" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja mina mängisin omal ajal tammetõrudest ja kastanist tehtud loomadega... IF I was lucky (oh, you were lucky. We had to get up one hour before we went to sleep, drink sulphuric acid etc.. http://www.youtube.com/watch?v=Xe1a1wHxTyo" onclick="window.open(this.href);return false;)
Suvaline PLÄMA vol 2009
#141Täna õnnestus näha Alfanatico't,oma ilusa GT-ga bussijaama juures!
(Ma olin just venna bussijaama ära toonud,kuna Kuperjanov ootas teda,ning ma seisin sel hetkel parklas,kui Sa oma GT-ga kohale ilmusid).
Oli see alles vaatepilt,mõnus ja väga ilus masin on see Alfa Romeo GT,eriti kui Ta veel läigib nagu Sul!
Sellega seoses lõi mul Alfa viirus jälle lõkkele! :icon_censored: :icon_shifty: :icon_crazy:

(Ma olin just venna bussijaama ära toonud,kuna Kuperjanov ootas teda,ning ma seisin sel hetkel parklas,kui Sa oma GT-ga kohale ilmusid).

Oli see alles vaatepilt,mõnus ja väga ilus masin on see Alfa Romeo GT,eriti kui Ta veel läigib nagu Sul!

Sellega seoses lõi mul Alfa viirus jälle lõkkele! :icon_censored: :icon_shifty: :icon_crazy:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2009
#142neid alfaspy'sid ka igalpoolAlfa Romeo 33 wrote:Täna õnnestus näha Alfanatico't,oma ilusa GT-ga bussijaama juures!![]()
(Ma olin just venna bussijaama ära toonud,kuna Kuperjanov ootas teda,ning ma seisin sel hetkel parklas,kui Sa oma GT-ga kohale ilmusid).![]()
Oli see alles vaatepilt,mõnus ja väga ilus masin on see Alfa Romeo GT,eriti kui Ta veel läigib nagu Sul!![]()

Suvaline PLÄMA vol 2009
#143Alfa Romeo on juba selline masin,et ega temast mööda vaadata ei anna(vähemalt minul ei anna :icon_shifty: ),sest nad on ainsad kes omavad fakin biuutiful feisslifti!alfanatico wrote:neid alfaspy'sid ka igalpoolAlfa Romeo 33 wrote:Täna õnnestus näha Alfanatico't,oma ilusa GT-ga bussijaama juures!![]()
(Ma olin just venna bussijaama ära toonud,kuna Kuperjanov ootas teda,ning ma seisin sel hetkel parklas,kui Sa oma GT-ga kohale ilmusid).![]()
Oli see alles vaatepilt,mõnus ja väga ilus masin on see Alfa Romeo GT,eriti kui Ta veel läigib nagu Sul!![]()
Sellega seoses lõi mul Alfa viirus jälle lõkkele! :icon_censored: :icon_shifty: :icon_crazy:...käisin muidu temaga jah korra jalutamas maanteel... suverehv all juba mõnda aega ja hobused tahavad kapata
...muidu nagu rohkem naika sõiduvahend igapäevaselt, TI on vähe särtsakam
kokku võib täitsa rahul olla

Ülejäänud autosid vaata nagu tavalisi objekte,kuid Alfa Romeo leiab tuhandete autode seast üles ja garanteeritud on see,et ta naelutab pilgud!

See Alfa GT tegi ikka väga mahedat ja mõnusat urinat!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2009
#144täna migi pisike kahe kohaline valge mersu tahtis hirmsasti minuga võidu kihutada aga ma polnud selles tujus ja ex ta kindlasti pahandas :icon_cop:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#145Pisike AMG kirjadega elukas?inz164 wrote:täna migi pisike kahe kohaline valge mersu tahtis hirmsasti minuga võidu kihutada aga ma polnud selles tujus ja ex ta kindlasti pahandas :icon_cop:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#146jepMorzokMan wrote:Pisike AMG kirjadega elukas?inz164 wrote:täna migi pisike kahe kohaline valge mersu tahtis hirmsasti minuga võidu kihutada aga ma polnud selles tujus ja ex ta kindlasti pahandas :icon_cop:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#147Ma usun, et me räägime samast massinast.. Too om mulle korduvalt silma hakanud ning rahulikult sõitmas olen toda nännu vaid ee.. üts kord..
Suvaline PLÄMA vol 2009
#148keegi peax teda filmima ja ilmarahvale näitamisex seadmaMorzokMan wrote:Ma usun, et me räägime samast massinast.. Too om mulle korduvalt silma hakanud ning rahulikult sõitmas olen toda nännu vaid ee.. üts kord..
suht haige vend :icon_cop:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#149Täna nägin Tartus ilusat musta värvi 166-te mingid kirjad olid kah peal.... Ei tea kas keegi foorumist? Siis jäi silma veel üks punane 146. Vägev... :icon_wave:
155, 2x166, 159 ja 75?
Suvaline PLÄMA vol 2009
#150Õnnitlused hr "kasutajanimi" -Utopilise 26 punkti puhul
-
31 fanfaari huugavad te auks
:icon_clap:
-
31 fanfaari huugavad te auks
:icon_clap: