AR 166 2,5 V6 99.a /kiviarne

#1
No nii, sai siis ka teisel katsel esimene Alfa omastatud.
Vahepeal läks selline auto päris meelest, aga õnneks AaduT meenutas, et ka itaallased teevad autosid. Esmased muljed on igatahes väga head. Mõningad pisiasjad tahavad tegemist, aga see on nii vana auto puhul üsna loomulik nähtus. Kivi täkkeid on veits palju. Mõtlesin et võtan võibolla kere värvimise mingi aeg ette. Tahetakse ainult 15-16k saada. Eks näis.
Varuosade hindade koha pealt on ka ainult meeldivaid üllatusi tulnud. Ja osatakse ka Pärnus Alfasid remontida (kusjuures soodsalt). Vähemalt mulle nii tundub.
Täna lasin ka kõik mahlad ja filtrid ära vahetada. Üks pisike üllatus tuli välja mis tahaks tegemist, aga selle kohta küsin teises teemas. Mingi hetk panen oma autost pildid ka üles.
Arvatavasti mul aegajalt mõni küsimus tekib, kuna olen tehnika koha pealt suht võhik.

AR 166 2,5 V6 99.a /kiviarne

#3
Seesamune punane jah. Tundus saadaval olevatest kõige mõistlikum ost. Ei ole mitte ühtegi sellist viga küljes mis takistaks sõitmist.
Kust sa võtad et starteriga peaks midagi häda olema. Ise ei ole küll siiani midagi aru saanud. Käigud lähevad ka ideaalselt sisse. Alguses tundus pedaalide asend veits imelik, aga sellega harjus u. kahe minutiga ära. Ei olnud kunagi varem Alfaga sõitnud.

AR 166 2,5 V6 99.a /kiviarne

#4
no kui ma proovisin siis oli külm aeg kah talve poole, võibolla sellest see imelik starteri käitumine. käigujama võis vabalt jah pedaalidest olla. Eks neid väikseid vigu ole igal alfal, aga aegamööda teed korda ja siis on hea.

kui pikemaid otsi kah plaanis vahel sõita siis ma soovitan sul kah püsikiirushoidja peale panna,