Auto Teemaline Suvaline Pläma

saksa auto (ja paljud teised automüüjad) müüvad hetkel, komisjonitasu vahenduseks omale jättes, lahkelt edasi liisingu vara (autod mille liisingamaksed on tasumata ja need omanikelt käest võetud)... üsna hea äri automüüjatele. ja need on autod millele saab reeglina väga lihtsalt liisingu peale (ükski pank ei taha et ta raha seisaks ja odavneks aia ääres).

Ma mõtlesin ümber. Ärge ostke keegi seda.
Sellega on käidud tabasalu rajal paugutamas. Põhjakate ribadeks. Ükskord sõitsin sellega ka järvevana teel vagudest läbi nii kõvasti, et põhi käis vastu maad (ilmselt hakkab kohe roostetama).Õõts on vaja välja vahetada.
Ühesõnaga täielik raibe. Elmine omanik rumala peaga ja va kooner ei jaksanud isegi antislippi ja anti dünaamika kontrolli peale osta. Arvata ju võib, et ta ka igaltpoolt mujalt on koonerdanud. Tagumine nurk on ka katki. Uue auto tuli maksab oioi kuipalju. Kindlasti on veel palju vigu. Pealegi on ta juba platsil seisnud ka. :twisted: :roll:
a.k.a Anthrax

Tõrvas, vanemate kodu ligi (üleaedne) vahetas üks maja omanikku, nüüd on seal hoovis vahest sinakas diisel? 156, xenon!!! tuledega (orig paistab, st luubid). Täna seisis seal hoovis GTV, meist keegi?
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

:mrgreen:

maailm on kummaline...

alles aasta-poolteist tagasi tahtis GM hirmsasti Fiati ära osta...

praegu siis on Fiatil 20% Chryslerist :mrgreen: millele lisandub veel 35% ja splekuleeritakse, et vauxhall/opel läheb hinnaga alla miljard dollarit Fiat'ile (kuna keegi teine lihtsalt seda ei taha)

aga jah... alles see oli, kui Porsche ostis volkswageni aktsiaid kokku... :mrgreen: nüüd juba käivad kõlakad, et VAG ostab porsche koos naha ja karvade (ning cajennidega) üles :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

oeh, fiat-il äkki saab nüüd mõne toreda tagaveolise kombineerida ka masstootmise tarbeks Alfa Romeo embleemi all?
(see esiveo entusiasm peaks ju olema võimalik opeli ja wauxhalli peal välja elada piisavalt)

---

mis SAAB SAABist? (seni oli ta GM all koos opeliga ju... või ma eksin)?

--

noh kui vag ostab porge, siis saab hakata ju tootma touareg turbo S indeksiga autosid, millel laiad puusad.. ???
äkki ilmub koguni mõni tagaveoline vw kuri putukas... scirocco turbo ntx või golf GT3
:icon_think:

(lambo ja r8 eeskuju on ju juba olemas... - r8 gt3 on puhas tagavedune lisaks muule muusikale)

---

merss ja bmm pidada ka leivakappi otsima, kuhu siis pere teraviljavarud mahutada... seni mõlemad eitavad eda aga kumu käib...

--

ja hiinlased ostavad lõpuks kõik kokku...

mopiga lähme hiikuinii, sest autoga sõitmine saugal on ilmselt liigkallis, aga mopiga saab nii 5l hakkama ju.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)