Auto Teemaline Suvaline Pläma

tulen just bauhofist ja kurjam keegi oli oma GT-le samasugused veljed pannud nagu minulgi 159-l seisavad vot see on blamaaž, skandaal, sensatsioon :icon_cop:

inz164 wrote:tulen just bauhofist ja kurjam keegi oli oma GT-le samasugused veljed pannud nagu minulgi 159-l seisavad vot see on blamaaž, skandaal, sensatsioon :icon_cop:
Sinu 159 on üldse päris kenake! :P
Olen teda Pärnamäe teel paar korda vastu tulemas näinud,ning järgmine kord kohtudes peaks käppa viskama! :icon_wave: :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

inz164 wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:
inz164 wrote:millega sa vastu sõidad :?:
Kollase Vaz 21011-mnega! :D :oops:
rattad on ilukilpdega või bez 8)
Rattad on jah originaal ilukilpidega,ning ees on autol veneaegsed udutuled(esimesed ääred on udukatel kollased ja tagumised osad on musta värvi). 8)
Hetkel on masinal alumine osa,uksest 2cm kõrguselt kuni alumise karbini välja kivikaitse ja musta värviga tehtud,nii et nüüd peaks see masin eriti veel silma jääma! :D
Ega minu teada teist sellist värvi Vaz 21011-teist(ning samade udutuledega,mille tunneb juba kaugelt ära)Pärnamäe-Lasnamäe-Viimsi kandis ei liikle. :icon_roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

spark wrote:http://www.itaaliaauto.ee/fiat/web/inde ... _section=1
lugege tutvustavat teksti :icon_clap:

Fiati uus Strada ei ole klassikaline maastur. Esmaspäevast reedeni on ta partner sinu asisemates toimetustes. Nädalavahetusel on ta nõus aitama sind ka kõige pöörasemates ettevõtmistes. Uus Strada on massiivne ameerikalik van, mis on siiski äratuntavalt Itaalia ja äratuntavalt Fiat.
ja kujutage ette, et kirjatsurale on ka palka makstud sellise üllituse eest 8)

Anthrax wrote:Millele tuginedes sa seda väidad? :roll:
Sellele tuginedes,et kõik Alfad mis toodetud on,on väga kenad(samuti ka MiTo),ning ma olen 100% kindel et see AR Milano tuleb ka väga kena! :icon_thumbup:

oi bljää, mis garaaži ma täna sattusin :icon_shocked: - tavaliselt olen ikka selliseid filmides ja ajakirjanduses näind.

Rivis seisid 350Z tjuuning väljalaskega- lubati isegi hellalt käima panna ja mõned korrad gaasi vajutada- mis hääl, ehe F1 :icon_shocked:
Corvetid, Viper, S-mersud (omaniku arvates täielik pa*k), 800 seeria bemm v12, tehasekonditsioonis va veermik, mis oli võidusõidu tehnika vastu vahetatud (brembo jne)- tra, kus säras ja läikis ja see olla ainus masin, mida omanik pole nõus müüma.
Vanem M3, siis vana mersu c190 baasil kiire aparaat (amg käe alt?),
mitsu 3000gt- hetkel laiali võetud, ehitus/taastamine käib
eritellimusel a5, millel kapoti all v10 !!!!!! diisel (juhul kui pole ainult mootori imitatsioon kapoti alla pandud), seest väidetavalt käsitöö kõik, korvistmed jne........
Ühele 4vedulisele nissanile sain ka korra hääled sisse ja paar km ringi teha- JULM!!!, kui vedu äkki järgi tuleb :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: rebib rooli käest

tund aega seal oli ikka naeruväärselt väha :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)