M: päevavalgus lambid jpm.

Vene päritolu, 2x65w, 160cm pikad...
Et äkki keegi tahab enda garaaši "tuunida", igavesti vingelt valgustavad 8)

Edid:
Valikuse lisandus veel klaasi kitt "gilaan" (50kg) ning tööstuslik hakkliha masin (vene päritolu...töökorras).

Ja kui juba "tuunimiseks" läks siis müüa ka merekaater "Fodimar" (7.9m pikk, 8 inimest) , alumiinium paat (4.6m pikk),
Isuzu Trooper tervikuna v juppideks (91a 2,8td), veoauto Mitsubishi Canter, Gaz 21 dokumendid (taastatav kere peale kauba), suurtes kogustes erinevaid vanavolga varuosi ning loomulikult hästi palju erinevaid alfa 164 pudinaid :P

Loodan, et kellegile ette ei jää ja "tuuning" materjali on mul piisavalt :lol:

:icon_angel:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

veiks wrote: loomulikult hästi palju erinevaid alfa 164 pudinaid :icon_angel:
Kas tahad ehk lähemalt rääkida (või pildistada), mida sellest 164 pudinahunnikust leida võiks :icon_angel: mul keldris veidi ruumi tekkimas :mrgreen:

hmmmm..... :icon_think: paar paadikest ja hakklihamasin-> tekitab kohe väikese kahtluse...
Image
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

mina olin noa otsas kui pauk käis :D

...aga pudinaid on omajagu:
3 jooksu istmeid (ühed väga heas korras, teised ilusad aga kaks koni auku ja kolmandad on väheke kulunud ning kergelt mustad, soovi korral teen keemilise märgpesu)
kerepaneelid, (stanged, uksed, vasak tiib,)
elektroonika, (releed, kliimapaneel jne.)
plekk veljed,
jpm...

üldiselt kui kellelgi huvi on siis müün kõik korraga maha: v-heas korras 164, veel tervikuna 164 ja üks 164 juppidena

Läbirääkimiste küsimus, ilmselt vahemikku 1.- kuni 100000.- :wink:

ahjaa, valikus on ka venearmee haagis...kahe teljeline, esimene sild keerab, õlipidurid,taga topelt rattad 13 veljel. Vedrupakid on parajad jurakad, kasutusel oli arvatavasti raadiojaamade vedamiseks.
Eelmine omanik olevat 10t palke metsast välja toonud sellega. Asjalik riist...praegu pole arvel aga kui ostja on uksetaga siis ka võtab arvele.