Alfa Romeo 166 2.5

#1
Tere õhtust.



Esiteks olen jõudnud järeldusele, et täiesti vale auto on mul ! Minu sõidud

vastavalt: 80% linnas ja ülejäänud Alfabahnil - selline jaotus kuulub rohkem Smartide, P 107-te jne. valdkonda... aga ma ei saa, sest kui sa oled juba istunud istmel, hoidnud kinni roolist mis on 166-nel, pidurdanud

Brembo piduritega, sõitnud pilukil aknaga ,et kuulata seda kroomitud sisselaskega V6-te... siis ma ei ole lihtsalt nõus praktiliste lahendustega !





Alfa: 166 2.5 aut. 1999. Hõbehall, musta sisuga (nahk) on muidugi suhteliselt igapäevane lahendus võrreldes näiteks punase kerevärvi ja kollaka sisu kõrval.

Aasta tagasi sai ostetud siit samast foorumist. Eelmine omanik oli taga suht vähe sõitnud peale saksast toomist, aga hoidnud ja hooldanud hästi !

Fakt, et u. 700km pärast kerib ette 300 000, räägib tõenäoliselt kõikidest eelnevatest omanikest head. Selle aasta jooksul olen sõitnud u. 20 000km

ja teele(tänavale) pole jätnud ! Algul lasin kohe hammasrihma koos pudiga vahetada. Nipet- näpet on jooksvalt ette tulnud, aga need ei vääri mainimist hetkel (olen siit foorumist abi saanud. Aitäh ! ).

Huvitav oleks proovida 400 000km ära, aga eks näis kuidas asjaolud kulgevad. Praegu see 166 küll sellist nägu pole, et tahaks surema hakata.

Ja see on minu jaoks kõik müüdid Alfa lühikesest east ümber lükanud. Ei kolise, nagise, tossa jms. mis tuju rikuks !

Nelja käiguline kast veidi häirib ja termostassi pole ka hommikuti kuhugile panna ! Aga nagu Jeremy Clarkson on 166-e salongi kohta öelnud: " It´s such a nice place to be..."



Pilt
Viimati muutis Mckie, 12 Dets 2008, 18:29, muudetud 1 kord kokku.