164 raadio

Tere! Kuidas eemaldada 164 raadiot, Blaupunkt Paris 104 mcr, igas nurgas 4 väikest auku ja üleval 2 suuremat kandilist, kas vaja mingeid konkse, tagant ka kindlasti kinni.

164 raadio

Võta konsool küljelt lahti-< siis pääsed tagaseinale ja mutikale ligi

võib juhtuda, et maki kinnitussahtlil on jäetud üldse servad kinnitamata :wink:

Kui aga servad kinni on siis pead hakkama omale konksukesi aretama (või leidma kellegi, kellel on Blaupunkti konksukesed olemas :wink: )
Tegelikult ma olen normaalne....

164 raadio

võib proovida ka mõnda autoelektri (signad, immod, stereod) tegelevat töökoda...
üldtuntud orad peaks neil olema riiulil reas töövahenditena (ei pruugi olla kallim, kui 2 ndl katsetamist, sukavarraste ja küüneviilide ostmise ja ohtra ringikeerutamisega kulunud kütus).

164 raadio

cyber wrote:No kui muidu ei taha, siis võib ju Inzu visata sellega..:P

Holy OT...

Tegelikult on teemaalgatajal ilmselt neid raudu vaja, mis sinna aukudesse käivad. Võid ju proovida sarnase läbimõõduga orasid sinna ajada.
kui mind sellega visata siis tõenäoliselt ma tagasi ei viska vaid põgenen koos rariteetse mittevajaliku esemega :icon_think:

164 raadio

Ja juttu jätkub kauemaks...-pölegi kohvi vaja, eks vanad asjad ikka hinnas, kui nad töökorras.No millal maha võtan, ei tea, põhimõtteliselt pole oluline sest praegu kõik toimib ja diagnoos on Laiskus Condites. Disco pole oluline, punk on põhiline. Tänan vastukajade eest.