O: Alfa Romeo 164 tagumist tuhatoosi.

Juhtus selline kurb lugu, et sõber kakkus tuhatoosi välja ja murdis seda tehes ühe alumise kõrva küljest. Liimimine oleks sellise tüki küljes ilmselgelt ajutine lahendus, nii et olekski oodatud kõik pakkumised tervete tuhatooside kohta. Kindlasti saame kuidagi kokkuleppele!

Autoks on siis ´95a. 164 Super.

to laurigt

Doonoril pole seda juppi, täna käisin vaatamas.

to E.T.

Tead.. tegelikult ju on, aga kui tema seda otsima hakkab, siis ma jäängi ootama. Jäänud vaevalt üle 3 nädala mu väkke minekuni. Lihtsam on olukorraga leppida ja (seekord) õigust päris lõpuni mitte taga ajada. Rahuldusin sellise kokkuleppega, et kui kuskilt leian, siis maksab tema. Ma arvan, et see on mõistlik kompromiss arvesse võttes selle jupi rariteetsust, ja et ma enam-vähem juba tean kah kust sellist juppi tasub otsida ja kust mitte. :)

AaduT wrote:Juhtus selline kurb lugu, et sõber kakkus tuhatoosi välja ja murdis seda tehes ühe alumise kõrva küljest. Liimimine oleks sellise tüki küljes ilmselgelt ajutine lahendus, nii et olekski oodatud kõik pakkumised tervete tuhatooside kohta. Kindlasti saame kuidagi kokkuleppele!

Autoks on siis ´95a. 164 Super.

saame siis 8)

pean järele vaatama-peaks 1 kuskil olema...-samas pean enda oma pealt vaatama-ehk oleks mõistlik lahendus ta jootekolviga kokku sulatada-ja nt peent teras võrku ka sisse veel sulatada...