kas plokikaaned on pritsel ja karpal ühesugused?
muidu tahaks karpad peale panna, aga nagu ma aru saan, siis saab pritse nendega asendada.
mags
56909668
O: 1.7 mootori. bokseri loomulikult.
#2Mootor on pritsel ja karpal iseenesest ülisarnane. Julgen väita, et identne.
OT:Misasja sa leiutad?? Ehitad Porschekillerit? Ma olen ka vaadanud, et neid Saksa boxereid Tallinna terve ports siginenud.. keegi peaks nendele nati näitama, kuda asjad käivad
OT:Misasja sa leiutad?? Ehitad Porschekillerit? Ma olen ka vaadanud, et neid Saksa boxereid Tallinna terve ports siginenud.. keegi peaks nendele nati näitama, kuda asjad käivad

#3alfistiman väitis täna, et ei ole kahjuks identsed.
pritsel pidid olema mingid süvendid seal pihustite kohapeal.
noh, kas just porschedest jagu hakkab saama, aga väledam kui mu 1.3 pritse võiks ta olla.
ühesõnaga... pakkuge 1.7 mootoreid, hind ja seisukord määravad ju lõpuks ka.
pritsel pidid olema mingid süvendid seal pihustite kohapeal.
noh, kas just porschedest jagu hakkab saama, aga väledam kui mu 1.3 pritse võiks ta olla.

ühesõnaga... pakkuge 1.7 mootoreid, hind ja seisukord määravad ju lõpuks ka.
#4üks onu igatahes tegi pritse inleti ümber nii et karpad saaks peale panna ja seda siis 16V mootorile.
nagu ma aru saan, on pihustiaugud kinni "keevitatud"
pritse inletilt on ülemine osa maha lõigatud
ja see on siis asendatud karpa inleti ülemise osaga.
peale keevitust on "lõõridelt"
keevitus maha "porditud"
vut ja nii siis mõlema poolega, sest kaks karpat ju
loodan et oli mingit abi sellest segasest jutust

nagu ma aru saan, on pihustiaugud kinni "keevitatud"

pritse inletilt on ülemine osa maha lõigatud

ja see on siis asendatud karpa inleti ülemise osaga.

peale keevitust on "lõõridelt"

vut ja nii siis mõlema poolega, sest kaks karpat ju

loodan et oli mingit abi sellest segasest jutust

#5plokikaaned on suht samad...-vahed tulevad vahetükkidest mis siis ka piltidel näidatud-ja ka vanemal ja uuema tyybi karpamootoritel plokkikaaned erinevad... kolvide vahe on ka kindlasti...oma 1,7 ei saa ära müüa ,kuna võib juppe endal tarvis minna...-vähemalt mitte seda töötavat varianti...-pakkuda on see mootor kus on saale ringi tõmmanud... muuseas mainiks siinkohal et enamus mis silmaga vaatel sama tundub on need kuradima makaronimehikesed siiski kergete erinevustega teinud...
#6Aga põhimõtteliselt võin oma 1.7 8v pead 16v-ga ringi vahetada ilma komplikatsioonideta?