Suvaline PLÄMA vol 2009

Nägin esmasp õhtul linna peal asja, millel nimeks Alfatakso

Üks vana Vectra, millel maani tjuunitud ja puruks sõidetud esipamper ja külgedel kleepsud "Alfatakso" :mrgreen:
Krt, kui ma takso telliks firmast Alfatakso, siis eeldaks. et nime vääriline masin tuleb kohale. Veel enam, sellisele käest lastud masinale on antud taksosõitmisõigus?

Ps- jalutasin täna saksa auto kasutatute seas, otsisin igapäeva tarbeoutot, ei tea kas 156 CW 1,9td oleks hea tööauto :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2009

Anthrax wrote:LL: PS :icon_hi:
PS: LL :wink:
...kle anthrax, kas sa ise ka tead, et sa rabarokil esined vä? :P ...või kuulutati välja ilma sinu teadmata? :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2009

Ma viskan allkirju siia-sinna.. ega ma ka kõike läbi ei jõua lugeda. :icon_crazy:
Tuled vaatama ka? :lol:
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2009

Kangesti tahaks SEDA pilti vektorisse saada.
Ei saa ise hakkama... palun aidake. :roll:
Kui abistaja on reedel tulemas, siis teen joogi välja :lol:
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2009

:icon_shocked: appi appi Tallinnas joontakse teele kollaseid ruute, mille sees on rist (peaks tähendama ala ristmikul, kus ei tohi "parkida") - ja seda tehakse sellisel mõtetul (konkreetse märgistuse kohapealt) tänaval nagu Kaera
või on tõesti ka mujale, LÕPUKS OMETI, linna neid maha märgitud? pole nädal otsa kesklinnas kakerdanud.
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2009

BBC2st oli pühapäeval uus TopGear. Kahjuks seda peent programmi minu Eljoon ei näita, seega olin sunnitud juutuubima. Linki pole mõtet anda, nagunii see varsti ei tööta, aga kes veel jõuab, minug otsigu Top Gear series 13.

Stig võtab kiivri ära, Ferrari FXX teeb topgeari ringiaja...

Ei ole lati alt läbi hüpanud mehed, ei ole....