Kumb oleks mõistlikum?

Tere.

Kuna minu praegune 156 SW sai tõsiselt kannatada :( , siis vaatan siin juba uut Alfat. Praegu pole veel täiesti kindel, et autot ei taastata, aga kui see nii peaks minema, siis oleks kohe uut vaja. Seega sooviksin arvamusi kahe auto kohta :icon_problem: : http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html ja http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kumba masinat on odavam üleval pidada ja mis on antud masinate plussid :icon_thumbup: -miinused :icon_thumbdown: ? 156 SW-ga on mul pooleteise aastane kogemus olemas, aga see on aastast 2001... Antud isendiga olen rahul.
Ootan rõõmuga asjatundjate kommentaare.

Kumb oleks mõistlikum?

Tundub, et keegi ei tea neist massinatest miskit... Kuna endale meeldiks Crosswagon rohkem, siis küsiks natukene teistmoodi: kui palju erineb Crosswagon Spotrwagonist ja kas CW ülalpidamine on väga palju SW omast kallim? Arvan seda, et kuna Eestis CW-d palju ei ole, siis varuosade saamine võib päris raske olla... Või mis?

Kumb oleks mõistlikum?

:icon_hi:
timmi wrote:kui palju erineb Crosswagon Spotrwagonist
:icon_think:

SW on esiveoline... CW on nelikveoline :roll: seega ohtralt erineb :mrgreen:

ülalpidamisel ei tohiks tegelikult teab kui suurt vahet olla (või kui on, siis pigem CW kasuks-> IMHO kasutatakse seal natuke teise suunitlusega juppe :icon_thumbup: nagu pargimaasturitel ikka). Küll aga peaks olema oluline vahe CW ja 159SW ülalpidamiskuludel

Kui ma ise oleks valiku ees kas 2,2 159SW või 156 CW siis pean kahetsusega tunnistama, et ... hoolimata põlumajanduslikust plõginast võidaks siiski CW :icon_shifty: ja mitte ainult oma neliveo pärast :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

Kumb oleks mõistlikum?

Mina võtaks isiklikult 159. Mugavam uuem ilusam.
Ülalpidamiskulud on ilmselt sellel ka suuremad.. kütusekulu linnavahel 12-13.
Ma tunnen mõlemat konkreetset autot väga hästi. :wink:
Auto vajab veel lisaks esisillas mingi(te) detailide väljavahetamist...

Saladuskatteall võin öelda, et tagumine nurk on tegelt korras.
a.k.a Anthrax

Kumb oleks mõistlikum?

159 on jah uuem, aga mulle meeldib 156 seest nati rohkem ja see nagu kodusem kah. Ja kuna lähitulevikus tuleb arvatavasti päris palju käruga sõita, siis oleks CW päris mõnus valik. Ja pealegi ei kohtaks liikluses teisi sarnaseid isendeid just tihti :twisted:

Kumb oleks mõistlikum?

spark wrote:informatsiooni mõttes võiks Alfagirl siia (paha ei teeks ka kodulehele) üles panna elementaarsete hoolduste hinnad esimese 100000km jooksul - arvatavasti tuleb see diislil kallim
Selline info oleks Alfagirl`ilt väga teretulnud. Siis saaks kohe selge soti. Arvatavasti tuleks CW-l kohe kohe 60000km hooldus ära teha... Palju selline asi maksta võib? :icon_think:

Kumb oleks mõistlikum?

CW kohta niipalju, et üle elanud ühe avarii, mis oli kohtumine kitse vms loomaga. Esimene parem nurk sai haiget, tehti Pilotis korda.
Konksu saamine oli omaette probleem... btw tegemist on originaalkonksuga. :wink:
a.k.a Anthrax

Kumb oleks mõistlikum?

156 CW - veoskeemi ja vedrustuse eeliste poolest, sellega tahaks isegi kunagi proovida liigelda... isegi omamise vastu on emotsioon positiivne.

viidatud 159 puhul ei näe ühtegi plussi,miinuseid ka mitte - anonüümne käru, mis jätab suht külmaks - roolimineku vastu puudub igasugune huvi, omamine tunduks vastumeelne.

Kumb oleks mõistlikum?

Panen üles kõik kohustuslike ja soovituslike hoolduste läbisõidu ja orienteeruva kulu meie esinduses.
Milliste autode kohta võiks teha.. kõiki mudeleid/aastaid/mootoreid ei jaksa.. soovitused more than welcome! :icon_roll:

Kumb oleks mõistlikum?

Nii nii. Viimase info järgi läheb ikka mu praegune SW taastamisele :icon_roll: . Aga kui masin korras, siis peaks teise välja vahetama küll. Kui muidugi aus olla, siis müümine saab vist päris raske olema... :icon_think: Ja praegusel ajal ei taha keegi eriti sellist diili kah teha, et viid vana auto sissemaksuks. Üks sõber käis just seal Saks Autos kasutatud liisingautosid vaatamas ja talle öeldi, et müü ise oma praegune auto maha ja siis tule uuesti :lol:
Aga antud masinate hoolduse hindasid sooviks ikkagi teada saada, sest plaanis oleks ikkagi autut vahetada :icon_hi: