Kuna autol sai sidur vahetatud siis siit algas teema.Kuna aku oli pikalt maas siis........
Code tuluke enam ei põle,lisaks auto ei taha enam käivituda......kas tahab koodi või ........mida?
Kuskil siin oli sellest teema aga enam ei leia.
Lisaks mis patarei käib koodi võtmes?
AR 155 code tuluke.
#2aiaiaiaiai.....
code tuluke põleb siis, kui immo on aktiivne
Palun tee nüüd päev ilusamaks sellega, et Sul on olemas pruuni peaga võti :icon_shifty:
asi nimelt selles, et ARCode 155-l on programmeeritav läbi master võtme
see on tavalisest võtmest veidi teise kujuga... kuid võimaldab samamoodi tegelikult autosse sisse välja liikumist., sõitmist jne.
võtmete uueks õpetamiseks on vaja keerata master lukuaku niikauaks, kuni code tuluke kustub ning siis süüde välja ja teha sama protseduur teiste võtmetega ning viimaks keerata uuesti master sisse.
Võtmes paraterisid ei ole- transponder on "magnetiline" ehk siis kui see on õigel kohal siis toimetab nagu peab
aga nüüd palun meenuta, kuskohas Sul master võti ise asub
code tuluke põleb siis, kui immo on aktiivne

Palun tee nüüd päev ilusamaks sellega, et Sul on olemas pruuni peaga võti :icon_shifty:
asi nimelt selles, et ARCode 155-l on programmeeritav läbi master võtme

võtmete uueks õpetamiseks on vaja keerata master lukuaku niikauaks, kuni code tuluke kustub ning siis süüde välja ja teha sama protseduur teiste võtmetega ning viimaks keerata uuesti master sisse.
Võtmes paraterisid ei ole- transponder on "magnetiline" ehk siis kui see on õigel kohal siis toimetab nagu peab
aga nüüd palun meenuta, kuskohas Sul master võti ise asub
Tegelikult ma olen normaalne....
AR 155 code tuluke.
#3Nii,on olemas kaks võtit,üks punane-sinna käib patarei ja teine pruun- ilma patareita.....igapäevaselt kasutatav. :icon_hi:
Aga miks tuluke ei põle,enne põles?
Aga miks tuluke ei põle,enne põles?
AR 155 code tuluke.
#4siis käi mõlemaga üle...saad mootori tööle vähemalt
punasel ei tohiks patareid kohe mitte olla... (patareid on seal vaid juhul, kui tegu on valgusega puldiga - siis peaks olema 3v latakas või siis juhul, kui seal on alarm küljes)
Kui aga leidsid sealt mingi pisikese plastlullu, mis meenutas midagi patareisarnast, siis see on transponder...
code tulukesel on mingi süsteemne viga küljes- see ongi vahepeal kustus (teadmata miks...)
P.S. kui võtmetest pildid paneksid, siis oskaks täpsemalt öelda
punasel ei tohiks patareid kohe mitte olla... (patareid on seal vaid juhul, kui tegu on valgusega puldiga - siis peaks olema 3v latakas või siis juhul, kui seal on alarm küljes)
Kui aga leidsid sealt mingi pisikese plastlullu, mis meenutas midagi patareisarnast, siis see on transponder...
code tulukesel on mingi süsteemne viga küljes- see ongi vahepeal kustus (teadmata miks...)
P.S. kui võtmetest pildid paneksid, siis oskaks täpsemalt öelda
AR 155 code tuluke.
sinna peaks minema standartne patarei ... aga see peaks olema originaalalarmi jaoks :icon_shifty:
ja tegelikult välimuse ja värvi järgi peaks pruun olema master...
minul on näiteks siuke

AR 155 code tuluke.
#7Eks homme proovin mis saab,kas tuluke hakkab põlema algul või mitte.Natuke imelik,ennegi aku maas olnd,ja peale seda kõik ok.Aga nüüd ???? 

AR 155 code tuluke.
#8Vaata kas kõik juhtmed pistikud said omale kohale. Võib-olla kuskil mingid juhtmed ühendamata?
155, 2x166, 159 ja 75?
AR 155 code tuluke.
#9Mis aasta autod teil on, et sellised võtmed
Mul on kül tavaline, mittelahtikäiv võti. Kas peaks muretsema hakkama 

AR 155 code tuluke.
#11nõup- kui Sul on tavaline võti, siis immot pole :icon_thumbup:kypsa wrote:Mis aasta autod teil on, et sellised võtmedMul on kül tavaline, mittelahtikäiv võti. Kas peaks muretsema hakkama
see punane nupukesega on tehasealarmi oma (koos immoga)
punane kinnine (nagu minu lisatud pildil) on ilma alarmita (immoga)
pruun võti on immo master
kui aga võti on selline täiesti tavaline...

antud pildil on toodud mõlemad variandid- tavaline võti avab ja sulgeb uksed... master teeb võimatuks ukse avamise ilma master võtme kasutamiseta (nimelt kasutab ka Alfa juba ammusest ajast mehhanismi, millega on võimalik uks keerata "hästi" lukku- ehk siis tavavõti enam ei toimeta ning uksi pole võimalik ka seestpoolt avada. Samuti on seetõttu peaegu võimatu uksi ka lahti muukida- nimelt kesklukk lükkab koheselt uksed lukku tagasi isegi, kui hoob üles tirida)
ja kui on tegu samasuguse võtmega... millel on peal suur ümmargune nupp, siis on sellel tavalsielt eespool ka lambike, millega saab pimedas õiget autot otsida; kui küljel on kandiline nupuke, siis on sellel juures ka tehasealarmi juhtimise funktsioon
tehasealarmi olemasolu tunneb 155-l ära selle järgi, et kindalaeks peitub pagassiavamise nupu kõrval võtmepesa

:icon_hi:
niipalju siis hetkel autovõtmetest

AR 155 code tuluke.
#12Nii saaga jätkub.Vaatasin kõik juhtmed,ühendused üle,ok.Siis manuaal ja el.skeem.Kuri kahtlus,et miskit imo plokiga,kurams ja kahtlustel põhi all.Imo plokkis miski jubinas maha põlend.
Ise arvan,et sdabikas,mida peaks olema võimalik vahetada. :icon_crazy: Ehk oskab nüüd keegi õelda vidina marki,et tuttav elektroonik suudaks seda parandada või tuleb kogu kupatus välja vahetada. :icon_censored:
Kui kellelgil on paremaid ideid siis tulistage.
Mugavam oleks muidugi imost mõõda minna aga .........eks spetsid tea paremini.
Pildid kah siis.Põlend detail asub suurema pistiku taga.

Kui kellelgil on paremaid ideid siis tulistage.
Mugavam oleks muidugi imost mõõda minna aga .........eks spetsid tea paremini.

Pildid kah siis.Põlend detail asub suurema pistiku taga.
AR 155 code tuluke.
#13transs läbi siis võib olla juba ka muid üllatusi. Aga võid ju proovida vahetada. ära suurt lootust pane
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia
AR 155 code tuluke.
#14:icon_hi:
kas auto käis keevituses?
igatahes- kui leiad pädeva elektrooniku, siis igal juhul tasub vahetamist proovida...
... kuna kogu kaadervärgi vahetamine tähendab nii immoplokki, võtmeid, kui ECU-d...
kas auto käis keevituses?
igatahes- kui leiad pädeva elektrooniku, siis igal juhul tasub vahetamist proovida...
... kuna kogu kaadervärgi vahetamine tähendab nii immoplokki, võtmeid, kui ECU-d...
AR 155 code tuluke.
#15Ei keevitust ega miskit,lihtsalt siduri komplekti vahetus.
Ehk oskab keegi õelda antud jubina margi,oleks asi lihtsam.Suht lugematu teine.
Ehk oskab keegi õelda antud jubina margi,oleks asi lihtsam.Suht lugematu teine.