:icon_hi:
sellisel juhul panustaks seadme sisesele hääljuhtimissegadusele-> ma ei ole küll 100% kindel, kuid selle peaks saama ka välja lülitada.
Language setup on vist esmalt tehtud tehases- see tähendab, et põhimõttelsielt on kiipi kodeeritud kõik keeled, millest justnagu peaks aru saama. Kahtlustaks, et Sul on mingi lõunamaade versioon, kus default keeled on inglise ning itaalia/prantsuse kuid saksast saadud plaat toetab vaid saksa keelt?
Sellisel juhul ei ole setup plaadist kasu, kuna see teeb "restardi" vaid olemasolevatele keeltele (mille hulgas ilmselt saksa keelt pole)
testimiseks võiksid proovida kuskilt saada töötava plaadi-> kui see käivitub (kahtlustan, et ta seda ka teeb), siis pead hakkama uut naviplaati murestema
147 navi osas ei ole täiesti kindel, et sellel on piiratud kasutus, kuid meenub, et 166-l vist oli see loogiga, et eri turgudele tehti eri "kiibid"; samuti olen aga kindel selles, et saksa ja ka prantsuse turu jaoks loodud plaadid ei pruugi inglise keelt toetada (reeglina peaks olema tugi "šveitsi" tüüpi-> ehk siis saksa ning prantsuse keel)
Tegelikult ma olen normaalne....