Genekas maha?

Kogun samuti hoogu et oma genekas maha võtta , samuti pean eemaldama sisselaske. Mul on laagrid läbi. Üks teadja mees ütles et kurje sõnu pidi selle käigus päris kõvasti suust tulema :D

Genekas maha?

Hilti wrote:Kogun samuti hoogu et oma genekas maha võtta , samuti pean eemaldama sisselaske. Mul on laagrid läbi. Üks teadja mees ütles et kurje sõnu pidi selle käigus päris kõvasti suust tulema :D

Endal olid ka laagrid läbi. Saime neid välja kakkuda ja poodi uute järgi. Ime oli küll, aga olid kohapeal ka,sest toode on ikka BOCHi oma ja laagrid kõik ühesugused. Maksid 2tk. kokku tsirka 150.- eeki :icon_shifty:

Genekas maha?

Hea odav siis, ma maksin mingi 280 mõlema eest. Ja peale kokkupanemist enam ei funksi miski. Tuled vilguvad, kõik tuled ja ka mootor käib selle tulede vilkumise taktis. Isegi siis kui pöörded tõusevad. Ei kujuta ettegi mis siis nihu läks. Äkki kellelgi nõu anda.

Genekas maha?

minul on üks kogemus ka vigase geneka massiga,geneka ja kronsa (mootoriküljes) vahe oli ära oksudeerinud ning ei põlenud kah see akutuli,piisas geneka liigutamisest ja hakkas toimima,aga sellise vea leidmine on küll ulme :D

Genekas maha?

Ega jah, arvestades veel et kus see genekas asub. Imekohas. Sain ka kiitvaid sõnu, et hea virma genekas on...Magneti Marelli. Aga üldiselt soovitatakse siiski mul auto lihtsalt põlema panna :D