M: Alfa Romeo 166, 2.4JTD

Müüa Alfa Romeo 166, 2.4JTD 100KW

Liik: sõiduauto
Keretüüp: sedaan
Kütus: diisel
Läbisõit: 217 000 km
Vedav sild: esivedu
Käigukast: manuaal(6 käiku)
Värvus: tumelilla
Aasta: 1999
Last edited by mrt on 25 Jan 2010, 00:46, edited 1 time in total.

Mõned lihtlabased vead on (käsipiduri tross kinni ja käigukasti padi omadega läbi, selle peaks kohe kätte saama ja ära vahetama). Muud vead said likvideeritud peale ostu, aga ma pole sellega ise eriti sõitnud nii, et ma ei julge lubada et seal midagi muud katki ei ole(ei tohiks olla). Muidugi leidub ka iluvigasid mis minumeelest ei riiva silma.

Ma loodan, et ei riku su müügiteemat sellega ära, aga me vist kõik oleme sellel masinal silma peal hoidnud, kus ta oksjonilt alustas ja nüüd on mitu omaniku vahetanud. Kui ta enda südamel suuremaid probleeme ei ole, siis on kindlasti tegu ilusa ja üpriski ainulaadse autoga. :icon_hi:

Tere

Vaatsain ise ka seda oksjonil aga hind läks liialt kõrgeks ja loobusin.

Mis tal siis lõpuks mootoril viga oli.Üldse ei liikunud.

Pilte vaadata siis kas auto tervenisti värvitud oli palju iluvigu,roostet ja kergem kõks tagatiival.Laiendid ka rippusid sest kinnitused läbi omadega.

Auto kena edu müüügiga.

Mootoril ei olnud häda midagi, survepump oli lihtsalt läbi omadega.
Laiendid on ilusasti küljes, tagatiivas on kergem kõks ja veel mõned väiksed mõlgid kerel.
Aga ega selle müük kerge ei ole, jube palju asjatundjaid kes kõik räägivad et alfa sitt auto ja hind jube laes :evil:

Kui ta sul sõidukorras on ja ülevaatuselt ka läbi läheb siis 50k pole minumeelest küll palju. Miljon korda ilusam ja mugavam kui sama aastakäigu sakslane. Ise vaatan, et krt oleks seda raha :D Vahetada ei taha :lol: ? Aga aitab OT.

Tehaseandmetel 6,9, linnas 9,3. Alfade osas kogemus ütleb, et linnakulust saab kõvasti alla, maantekuluni jõuda on keeruline.
Autot ei osta omale. Soovitaks sõbrannale.
Kui reaalne on see, et püsikiirusehoidja lisamine on ainult kangi leidmise ja ühendamise vaev?
Nt. 147- tehase järgi linnas 12,1, mnt-l 7,0. Reaalselt- 10.5 ja 7,8.
Tähenärimise poolest: 7l/100km= 6 x ~15.-=105. Maanteel 7l ei ole veel ju muretsemise koht :D
a.k.a Anthrax

6,9 :shock:

:icon_think: ja jaa... ma ei saa aru, mis pagana pärast siis peaks diisli ostma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[vihjeks- minu 106kW nord võtab 5 käigulise kastiga nii maanteel, kui linnas vähem kütust]

EDIT: mis pagana tehas Sulle selliseid numbreid ütleb :mrgreen: Autoweek ütleb keskmiseks 7,3; linn 9,9 ning maantee 5,3 [mis on diisli ning 6k kasti osas olulsielt usutavam]
Tegelikult ma olen normaalne....