Auto Teemaline Suvaline Pläma

Selline retooriline küsimus- kas keegi on kunagi näinud auto keretööde firmat, mis on teinud töö lubatud ajaks?
mina oma mitme aasta ja mitmete keretööde kogemusena võin öelda, et ei ole olemas sellist firmat.
kas läheb üle 2 päeva või 2 nädalat, aga alati läheb üle :icon_censored: :icon_censored:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:Selline retooriline küsimus- kas keegi on kunagi näinud auto keretööde firmat, mis on teinud töö lubatud ajaks?
mina oma mitme aasta ja mitmete keretööde kogemusena võin öelda, et ei ole olemas sellist firmat.
kas läheb üle 2 päeva või 2 nädalat, aga alati läheb üle :icon_censored: :icon_censored:
mina tean kolme kes saavad kenasti hakkama

veho esindus
iveco esindus
minu tuttav tähetorni tänavalt

Tähtajaga saab päevase täpsusega hakkama ka Värvaltrans - töö tulemus oli veidi alla loodetu - aga mitte nii sitt, et peaks vältima edaspidist kontakti. Vastuvõtmisel lihtsalt urgitsen küünega kõik servad ning nurgad üle järgmine kord.

uhhhhh... mul kukuvad kohe silmad peast..
Järgnevaga tervitaksin linna kõvemaid pullimehi.
Täna pidin sõitma 70km ühe pool-töötava (iga tõmbega jätab ~50% pühkimata ning teeb muid trikke) kojamehega paduvhima käes, sest mingi tropp oli otsustanud juba päris tükkaega tagasi, et tal läheb kojamehi rohkem vaja kui mul. Kõrvalistuja kojamehe sai koos varrega kätte, teisest jagu ei saanud... küll aga kogu mootori majandus on lahti, millepärast ka pool aknast jääb pühkimata. :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:
Fcking idioote on olemas.
Peale kõige "tänu" masule on alfa juppide tellimisega tehasest probleeme. Hoidke oma autosid!
Garantiikeissid vist venida ei tohiks, küll aga kasko jms.
a.k.a Anthrax

esinduse poolt võin öelda et see on meie jaoks ka väga raske.. me ei saa ühtegi tööd normaalselt ja kiiresti teha, sest läti venitab kummi ja varosasid ei saadeta nii nagu peaks
loodame see nädalal kõigile rõõmustavaid uudiseid teatada sellest et asjaolud muutuvad.. praegu on hetk vaikust enne tormi :icon_roll:

:icon_hi:

MaSu on jõudnud nüüd ka autodeni :icon_wtf:

164 keskmine kütusekulu on peale juuli algust kahanenud 7 ja 155 oma 8 peale (referentsideks siis suve alguses olnud keskmised 8 ja 9)

lahe...
Tegelikult ma olen normaalne....

Saab Sonett III

olevat saanud nime selle järgi, kui keegi tähtis kodanik nägi esimest prototüüpi või visandit aja siis röökis sulaselges rootsi keeles midagi sellist nagu oh kui ilus (kuna ma rootsi keelt ei oska siis ma ei proovigi seda kirjutada)

küll aga on saksa keel sama alusega ning sealt on lihtne tõlkida so nett- nii kena

edit:
galerii: http://www.conceptcarz.com/vehicle/z114 ... ett-1.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; ehk siis esimene sonett... on küll kena :icon_shifty:
Image
Tegelikult ma olen normaalne....