Suvaline PLÄMA vol 2009

starfild wrote:BBC2st oli pühapäeval uus TopGear. Kahjuks seda peent programmi minu Eljoon ei näita, seega olin sunnitud juutuubima. Linki pole mõtet anda, nagunii see varsti ei tööta, aga kes veel jõuab, minug otsigu Top Gear series 13.

Stig võtab kiivri ära, Ferrari FXX teeb topgeari ringiaja...

Ei ole lati alt läbi hüpanud mehed, ei ole....
http://www.hessmo.com - top geari vaatamiseks

Suvaline PLÄMA vol 2009

Ma jõudsin magama eile kella 00:45 ajal! :D
Olek oli hea,sest jaanipäev läks suht rahulikult,ainult "Vanakat" sai natuke rohkem sisse tõmmatud kui muidu! :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2009

Täna oli päris huvitav kokkupuude Alfa Romeo GTV omanikuga Narva maantee ja Jõe tänava nurga peal! :D
Ei tea mis oli aga see naine jõllas terve aja mind ja Vazi,kui me foori taga seisime! :mrgreen:
Ega muud ei oska öelda,kui ilus naine ilusa Alfa roolis! :icon_thumbup:
Masin ise oli punast värvi ja originaal velgedega,kui ma ei eksi siis mootoriks oli 2.0 16V! :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2009

Käisin siis Metaltraveliga sellisel üritusel nagu Wacken Open Air'il (3 päevane maailma suurim metallifestival) Saksamaal. Minul oli juba see 3'ndaks korraks sinna üritusele minna. Sõit siis käis bussiga koos teiste hevimuusika austajatega läbi Rootsi-Taani-Saksa-Poola-Leedu-Läti. Rootsis nägin suht kohe ühte 2000GT Veloce'd mida Alfanatico praegu taastab. Vähemalt tundus küll sama olema, bussiaknast otsevaates nägin. Seisis punane iludus parklas SAABide vahel. Rootsis iga 2 auto oligi SAAB :P seega hästi jäi kohe silma mõni üksik Alfa. Ega neid seal rohkem eriti ei silmanud, ühte uut 159 Ti'd nägin ka veel. Taanis oli tänavapilt natuke rõõmam kuid mitte eriti palju. 156'te oli rohkem näha. See eest Saksamaal nägin maja ees väga korraliku eksemplari 155'st ilusas hallis kostüümis 8) Mida rohkem ida poole jõudsin seda rohkem hakkas Alfasi millegipärast silme ette ilmuma, eriti rohkelt oli neid Poolas, seal nägin oma masina sugulast/venda samuti - üks sinine 145 hatcback ootas külateel oma võimalust maanteele keeramiseks. Ning kõige magusamat asja nägin ma Lätis... või oli see kahtlane Läti õlu mida jõin...krt seda teab, paralleelselt Riia-Tallinn teega kulges üks väiksem tee ja märkasin silmanurgast ühte väga ilusat punast siluetti. Jäi kohe silma, isegi eemalt oma hästi lühike tagaosa, suurte ratta kaarte ning ratastega nende sees- Alfa Romeo 8C Spider??? Ei ole võimalik :icon_shocked: . Mis sest, et vahemaa oli nii 200m kuid süda põksus väga kiiresti ja bussiaken muutus hetkega uduseks. Krt see 31h bussisloksumist festivalilt tagasi oli seda üürikest hetke väärt :icon_clap:

Suvaline PLÄMA vol 2009

kus täna öösel on mõni "uus foorumi liige" teinud uue postituse rekordi. :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)