155 tagurpidikäik puudu

:( On minu Alfa ikka üks õnnetu hing. Töölt tulles avastasin, et tagurpidikäik ei lülitu enam sisse. Neljas läheb väikese logistamisega. Hoovastikus viga pole, proovisin otse kasti juurest lülitada, nagu mingi takistus oleks ees? On äkki pakkuda mingeid tüüpvigu?
159 2.4 JTDm:
Image

155 tagurpidikäik puudu

:icon_think:

155 tüüpveaga ei ole kinldasti tegemist :(

kui ka kasti juurest ei õnnestu lülitada (eeldusel, et lasid lülitusmehhanismi lahti), siis on arvatavasti mingi korpuse sees olev detail seal, kus see teps mitte ei peaks olema [muidugi, kui proovisid kasti pealt lülitada selliselt, et mehhanism oli ikka veel küljes, siis ei näita see tegelikult mite midagi- kui hoovastikus midagi ees on, siis on see seal nii kangi torkides, kui kasti poolt kangutades :wink: )]

Kastis sees ei tohiks tegelikult midagi üle mõistuse kohutavat juhtuda- kõige tõenäolisem on sünkrote suremine [muidugi nende suremise vastu räägib asjaolu, et Sul on probleem ka neljanda käiguga- need ei asu teineteisele ligilähedalgi, samuti on neil erinevad kahvlid jne... ainus, mis neil on ühine on üks kaabel/hoob- mis ühtlasi toimetab ka teisel käigul...]

üldiselt esmane loogika ütleb siiski, et probleem on kuskil lülitusmehhanismis- kuna probleem on just kahes kombinatsioonis, siis kahtlustaks, et seal on midagi ees...
Tegelikult ma olen normaalne....

155 tagurpidikäik puudu

Mõtlesin, et proovin selle lülitushoova välja võtta, mis ülevalt kahe kuuelise poldiga sisse pandud, äkki sealt midagi näha. Kas seda tohib/saab ilma kasti mahavõtmata eemaldada, või äkki võib midagi paigast liigutada? Hetkel pole mahti kasti täitsa maha võtta ajapuuduse tõttu.
159 2.4 JTDm:
Image