filmiõhtud pilotis

alfagirl wrote:ma võiks iga õhtu pilotis filme vaadata :) aga kui te arvate et praegune plaan- 17 sept on liiga ruttu, siis võime lükata oktoobri algusesse.. nt esimene oktoobri neljapäev.

muide. kas keegi malet siit seltskonnast oskab mängida? 8)
seekord võib olla ka 17sept ja tulevikus teha iga 2 nädala neljap
1 nädalal ei pruugi sobida näiteks 1 jaanuar on neljapäeval :)
Seitsekümmend Viis

filmiõhtud pilotis

E.T. wrote:aga ma ei ole tugev mängija
loodetavasti keegi ei ole :icon_thumbup: aga enamus ilmselt oskavad :icon_shifty:

mingi regulaarsus oleks küll tore[- kuigi enda peale näpuga näidates-> millegipärast kipuvad pikemad otsad koos pikkade tööpäevadega neljapäeva peale jääma...]
Tegelikult ma olen normaalne....

filmiõhtud pilotis

siis on kokku lepitud.
17.sept toimub ja edaspidi järgnevatel kuupäevadel:

8.Oktoober
12.November
5.Detsember

katsun leida filmi "The Graduate" 8.okt ürituseks :)
spider.. mmuah.. 8)

mõtlesin et võiks ühe mõnusa maleõhtu ka korraldada millalgi oktoobris.
mu armas ema on 8-kordne eesti meister ja ta on nõus tulema üksi võitlema alfistide armee vastu malelaual (aka simultani andma). :twisted:

filmiõhtud pilotis

Tere sõbrad!

Piloti järgmine filmiõhtu saab nüüd kindlalt toimuma 15.oktoober.. st järgmine neljapäev. Kell 21.00 nagu ikka!
Pange siis vaim ja vein valmis :icon_roll:

Juta :icon_wave: (saarelt kus on vaskpoolne liiklus ja ainult 2 Alfat)

filmiõhtud pilotis

Oh väga tore ehk saan selleks ajaks kah oma auto liikuma ja kohe asjatundjate juures auto liigud teha :) aga kummaga tulla 147'ga või 155'ga? Viimse ostsin eile kasutaja "7mk" käest.

filmiõhtud pilotis

Tänan tänan kuid ma selline pole kohaga uus Alfist kuna 147 aastast 2006a (tuttikana ostetud)kuid pole päris minu oma kuid siiski peres ta mul eksisteerib ja ringi kiman temaga kah päris tihti(puht sõidumõnu tõttu) :wink:

filmiõhtud pilotis

Vahi, kus on jälle poster :)

Okei, viimane aeg siis omale sõber leida. :icon_think: Veiniga on lihtsam, seda saab poest.

filmiõhtud pilotis

need kes ilma sõbrata tulevad võivad sõbra siin kohapeal endale leida :)
ja kui ei leia siis ma võin alati ise ka sõbraks hakata :mrgreen: