Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR

:icon_hi:

18 olen üsna kindlalt kohal, kuid arvatavasti taaskord mitte rajal (lamellidega pole seal tõepoolest kohe mitte kui midagi teha :oops: proovitud )

155 aga vurab sel hetkel linna poole :(
Tegelikult ma olen normaalne....

E.T. wrote: lase 164 linna käima ja 155 rajale... :icon_roll:
Ainuüksi selle pakkumisega oled pälvinud Alfakass'i suure viha :roll:

aga vaatame :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

vastan kõik küsimused ära korraga:

TS - kassi tujusid ma ei pelga, mul on kodus ka kass ja saame hakkama ka siis kui talle ei meeldi mõned tegevused, seega ring kummi ja võtmete vahetus.

---

Rajal kiiver ei ole kohustuslik / iga mees vastutab oma tegevuse ja sellega kaasnevate tagajärgede eest ise!

---

janes ju aar mõust velkom / klasse sel korral ei ole - iga mees sõidab nii kiiresti kui meeldib ja nii palju nagu meeldib ;)

---

PUBLIK saab kohapeal tasuta vaadata üritust nii palju nagu kuijaksab!

---

organisaatori roll oli / on rada broneerida ja vajadusel natuke kohapeal juhatada, kui rajale "ummik" tekib vms ja mingis ajavahemikus stopperi abil orienteeruvaid ringiaegu mõõta soovijatele.

---

nagu soovitud ja loogiline kasutada, osalejate nimekiri 1 posti lõpus.

kui midagi on puudu, siis palun konkreetselt suunata / ettevaatlikutest vihjetest ei ole erilist abi :(
(kui silmas peeti furiosot, siis ta kl on avaldanud soovi aga ei ole kinnitanud et 18 sobiv on...)

ehk veelkord, kellele kuupäev ja kellaeg sobivad ning kelle nime ei ole listis andku aga märku ;)