33 varuosad, müük

leiame, leiame :D

asi selline et mul terve garaaz alfa juppe täis ja mõne otsimine võtab aega ja hea oleks kui juppide soovijad kohale tuleks, äkki hakkab midagi muutki silma :lol:

33 varuosad, müük

tervist kõigile

kuulsin et mõnel teist on varuosi vaja aga paraku on mu aeg piiratud see aasta :D aga kui on midagi tähtsat mida kindlasti lähiajal vaja läheks siis helistage ja kirjutage, 16-24 septembrini on aega siis tegeleda sellega.

alfistiman

33 varuosad, müük

kõrvalistuja poolset küljepeegli mehhanismi on '93 33le?? :D
Last edited by kaido on 07 Oct 2006, 15:46, edited 1 time in total.

33 varuosad, müük

to kaido, mul on kuni 88 aasta 33-dele neid varuosi, kui tahad võin vanema tüübi peegli müüa

to ar2r/33 sama jutt põhimõtteliselt, su imolale mul keredetalile pole-

33 varuosad, müük

proovin lähipäevadel peegli lahti kookida, ehk saab selle klaasi kuidagi liikuma, juhul kui midagi vahetamist tahab siis kas vanema peegli sisemine mehhanism sobib ka uuemale?? peegel ise korras ja ühes tükis nii et ei tahaks eriti teistsugust peeglit külge kruttida.. :?

33 varuosad, müük

kaido wrote:proovin lähipäevadel peegli lahti kookida, ehk saab selle klaasi kuidagi liikuma, juhul kui midagi vahetamist tahab siis kas vanema peegli sisemine mehhanism sobib ka uuemale?? peegel ise korras ja ühes tükis nii et ei tahaks eriti teistsugust peeglit külge kruttida.. :?

No kui tahad terveks jätta, siis monteerimistööd sooritada võimalikult ettevaatlikult! Sest peeglites kasutatakse ikka kooslusena alumiiniumit ja rauda.. Ja mis juhtub? Nämm-nämm ja alumiinium on söödud (raua poolt)! Mina enda oma lahti kruttides lasin sisemise osa miljoniks... Ja nüüd vuran vanakooli peeglitega :P

33 varuosad, müük

selge, just hakasin minema peeglit lammutama kui otsustasin veel korra siia piiluda. :D panen kõrvataha. :wink: