Polüuretaanpukside valmistamine

selline küsimus, et kuis see protsess sul nende pukside tegemisel käib? -selles mõttes, et kannataks patju ka taastada? pidades silmas tüüpilist mootoripatja, et oleks see ültse tehniliselt võimalik ja otstarbekas?

Kas tahad, et veeretan puksi koos autoga kohale või on sul pole sul autoga midagi peale hakata?
Ega mul eraldi puksi kuskilt võtta pole :roll:
a.k.a Anthrax

Aga kas on lootust, et tuleb kunagi ka see päev kus sa mind aidata saad? :mrgreen:
Pilotist sain A-osade hinnad teada, aga sellist raha mul kahjuks pole. :icon_shifty:

:icon_hi:

uuri ka polyflexi omasid (mälu järgi on need oluliselt odavamad, tõsi küll-> polyflex pakub vaid kahte kinnitust, mitte kõiki )
Tegelikult ma olen normaalne....

:roll: no mul see peamine kinnitus padi asendatud transiti padjaga-veidi rohkem urinat ja värinat on aga ei miskit hullu, siiski originaal padi on veidi erilisem kui lihtsalt juppike kummi :!: ülemise kinnituse kohale sobib üks niva puks! käigukasti kinnitus ka vähe erilisem. Aga usu sa ei taha selle autoga enam sõita, kui jäiga padjaringi paned :icon_thumbdown:

ts wrote::icon_hi:

uuri ka polyflexi omasid (mälu järgi on need oluliselt odavamad, tõsi küll-> polyflex pakub vaid kahte kinnitust, mitte kõiki )
Kas see polyflex on kah mingi sportvärk? :icon_roll:
Kust nende tooteid uurida ja osta saaks?
VML wrote::roll: no mul see peamine kinnitus padi asendatud transiti padjaga-veidi rohkem urinat ja värinat on aga ei miskit hullu, siiski originaal padi on veidi erilisem kui lihtsalt juppike kummi :!: ülemise kinnituse kohale sobib üks niva puks! käigukasti kinnitus ka vähe erilisem. Aga usu sa ei taha selle autoga enam sõita, kui jäiga padjaringi paned :icon_thumbdown:

milline niva puks see sobib ja milline transiti oma? Lugesin, et nüüd saab ka erineva jäikusega pukse teha, mõtlesin, et äkki siis saab ka mitterallika jäikusega asju tellida :icon_roll: .

EDIT:
Kurat täielik offtop postitus tuli :oops: