Kas on võimalik panna 99 aasta autole püsikiirusehoidjat ja samuti esiistmesoendused kudagi , ajab närvi et sellist asja pole , summuti keskmine osa palju maksab s.t peale katalüüsatorit
Loodan et keegi aitab
166 2.5 autoomat kiirusehoidja ? istmesoendused? summuti
#2mul 166 automaat 2.5 - panin püsikiiruse hoidja, selleks oli vaja vahetada suunatulede-kojameeste kangide süsteem ( kasutatuna 1500) ja piduritule lüliti andur piduripedaali all ( 150 )
manuaalkasti puhul peaks veel lisanduma siduripedaali asendi andur
2,5 puhul peaks olema tehase poolt kõik juhtmed veetud ja ka pedaali andurid võivad juba olla olemas.
istemsoojednused saad panna koos istmete( sisu ) vahetusega, niisama neid küll sinna kuidagi ei areta ( kasutatud istmed-sisu ~5000 )
2,5 puhul peaks olema tehase poolt kõik juhtmed veetud ja ka pedaali andurid võivad juba olla olemas.
istemsoojednused saad panna koos istmete( sisu ) vahetusega, niisama neid küll sinna kuidagi ei areta ( kasutatud istmed-sisu ~5000 )
166 2.5 autoomat kiirusehoidja ? istmesoendused? summuti
#3äitah kiire vastuse eest ? kus ma saaks selle kiiruse hoidja asju kõige paremini saadA? äkki soovitad ?segusilm wrote:mul 166 automaat 2.5 - panin püsikiiruse hoidja, selleks oli vaja vahetada suunatulede-kojameeste kangide süsteem ( kasutatuna 1500) ja piduritule lüliti andur piduripedaali all ( 150 )
tundub et istmesooendused jäävad ära, sest hetkel pole mõttet vahetada nahksisu

Aga summuti keskm ine osas oskad midagi öelda ?