O AR 147 TAGAKLAAS

Ise olen kaks korda nende teenuseid kasutanud ja pretensioone ei oma, nii et julgen soovitada. Oluliselt odavamalt vaevalt et kuskilt uut klaasi saad ja kuna tegu on vististi liimitud klaasiga, siis ma ei tea kui reaalselt teostatav selle vahetus on, nii et see lõpuks ka hea jääks.

O AR 147 TAGAKLAAS

Sain täna Vääna romulast kasutatud tagaklaasi, kuid nüüd otsin soodsat paigaldus firmat ,klaasimeitris kole kallis, 790 krooni.

Klaas on jah kildudeks, nimelt rööviti eile Vääna rannast mu autost naiste käekott, nimelt varas nägi, et panime koti pagassi ja tagasitulles oli kott läinud ja klaas sees:(
Muide kui käite seal ja märkate hõbedast ford scorpiot, universaal kerega, siis parem hoidke silmad lahti!

O AR 147 TAGAKLAAS

nevermore wrote:Sain täna Vääna romulast kasutatud tagaklaasi, kuid nüüd otsin soodsat paigaldus firmat ,klaasimeitris kole kallis, 790 krooni.

Klaas on jah kildudeks, nimelt rööviti eile Vääna rannast mu autost naiste käekott, nimelt varas nägi, et panime koti pagassi ja tagasitulles oli kott läinud ja klaas sees:(
Muide kui käite seal ja märkate hõbedast ford scorpiot, universaal kerega, siis parem hoidke silmad lahti!

oioi :( vaatasin jah, et su alfal kilest aken.
Risto.