Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR

Muudaks oma staatuse 50/50 peale. Kahjuks juhtus meie peres kurb sündmus ja laupäeval on minu vanaisa matused :cry:
Seega oma tulekus päris kindel pole, aga vb on see hea kurbade mõtete eemale peletamiseks... Minu osalemine selgub pühapäeva hommikul voodist välja ajades...

Alles eile sõitsin Tallinnast Raplasse... Valdeku ja Viljandi mnt ristist 35 min Raplasse Koidu tänavale... kiirust ei ületanud. Hagudist saab nüüd läbi ju :icon_hi:

:icon_hi:

õigeks ajaks said valmis jah :wink:

ma juba hakkasin uute õõtsapukside jaoks hoogu võtma :evil:

EDIT: minu 50/50 osalemine on praeguseks 0/0 seisuni taandatud-> raja ääres vast kurvalt ikka lehvitan:
neljast rattast pidurdab üks kogu aeg ja teine vahelduva eduga... ja kaks ei pidurda enam grammigi rohkem, kui "jalg uksest väljas" pidurid :roll: naiss... aga ABS see eest toimib :mrgreen: ,mingi osa elektroonikast ajab vahepeal ECU-le soga, et tegemist on vähemalt 10l kompressormootoriga; aga vahepeal jälle leiab, et tegu on mingi võrriga (kaks jalga gaasipedaalil aga midagi ei juhtu) :| veider, et see jama alati enne ülevaatust tekib... jää või uskuma, et ongi tegu Alfaga :D
Tegelikult ma olen normaalne....

Mul pole küll Alfa aga see ei tähenda, et probleeme ei ole.
Pirni tn noored vahetavad praegu sarniire, pukse ja patjasid. :icon_roll:

ts: Mul pidurdavad pidevalt 3 ratast :lol:
Uno-wd noh.

Erki: Äkki saaks kokku nt Järve selveris... ma ei ole 100% kindel, et täpselt oskan rajani sõita.
Teeme kolonni n' stuff.
a.k.a Anthrax

Siim4 wrote:ma võibolla tulen ka niisama kihutama,mitte küll kahjuks p4-jaga millest on irm kahju,vaid ühe maailma Lahjema riisikaga :icon_eh:
Raja haldaja soovib 100.-kr per osaleja... st päris NIISAMA ta ei ole siiki :P

Sõltuvalt ilmast tulen ma ka ehk 1 koleda riisikaga (ilma turbota ja vana nagu jeesus)

TS sina Rapla Tallin trassi ekspert...
Google maps väidab raplasse sõidu ajaks jörve selveri parklast 52 min. Palju tegelikult läheb?

a ma tean ju seda :D seeaasta oma lahja riisipanniga päris tihti sinna sattunud :icon_shifty:

Tallinnast rapla kuskil 45 mintsa ise sõidan ka paar korda nädalas.

Kütame kirgi kah üles w? :icon_roll:
Kuiv vs märg :)
Image
Image
Image
Image
Image

Noh pane kirja,kuna ma laup/pühap niikuinii sealsamas olen siis võib ju sõita kah veel viimast korda suverehvidega :icon_angel:

Risti.... võibolla sellepärast et suure hooga tulles,pidurdades ning pöörates läks tagumik väga kergeks(ees oli vähe parema firma rehv ka)

või siis lihtsalt sellepärast,et ma mängisin lolli ja tirisin kässarit :mrgreen: ei mäleta kah enam....

Siim4 wrote:või siis lihtsalt sellepärast,et ma mängisin lolli ja tirisin kässarit :mrgreen: ei mäleta kah enam....
küll tahaks driftida ve? :P :icon_roll:

muidu, ise vaatan siis puhtalt pilve järgi seekord, oleks muidugi kahju kui röksi langeb ülevalt :?

Hetkel ilmaennustust vaadates ei saja mingit röksi kaela 10-13 vahemikus.
Ilm tõotab tulla väga sarnane mineva pühapäevale - taevas poolpilvine ja rämedat sooja kütab 4-6C

HÕISSA camraden!

Tublimatele pani eriauhinnad välja AS Liviko !
ehk Alfasport on saanud oma ajaloo esimese toetaja!!!

Parimate soovidega,
Erki

millegiprärast tuli mul sponsorlusega meelde selline reklaamike :D
Image

aga sponsorite kaasa tulemine alles masuajal on kuidagi :roll: veider :?
Tegelikult ma olen normaalne....