TS kas kuidagi positiivses võtmes on ka võimalik maailma näha?
(siiralt murelikuna)
Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR
#107ma näengi maailma positiivses võtmesE.T. wrote:TS kas kuidagi positiivses võtmes on ka võimalik maailma näha?
(siiralt murelikuna)

POSITIIVSELT poolelt on sponsor OLEMAS
[ei märganud ise negatiivset alatooni oma postis... kah murelikuna]
Tegelikult ma olen normaalne....
#108Kas lootust eriauhinnale eriti ragiseva veovõlliotsa eest ikka saab? Et nagu võtaks kõrvalt selle kuulmise ära 

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#109Oioi!bnd wrote:Kas lootust eriauhinnale eriti ragiseva veovõlliotsa eest ikka saab? Et nagu võtaks kõrvalt selle kuulmise ära
Ma oleksin iga eriauhinna nominent.

Mõlgid, värvivead, teibituuning, veovõllid.. kõik jutud.
a.k.a Anthrax
#110kaua siis klienti pidid peedistama sellepärast?E.T. wrote:HÕISSA camraden!
Tublimatele pani eriauhinnad välja AS Liviko !
ehk Alfasport on saanud oma ajaloo esimese toetaja!!!
Parimate soovidega,
Erki

#111Mr Alfanatico
Jätame telgitagused avalikult kajastamata - iseenesest minu meelest on tore zest Liviko poolt ja ma ei näe põhjust keeldumiseks.
:icon_roll:
--
Mr TS
võibolla olen ma pidevas ülekuumenemisseisundis töisel ülekoormuslainel aga roolijoomarlusele ei ole ma oma postitusega justkui mingil moel viidanud (sinu illustratsiooni vaadeldes) ega tea eeltoodud tegevust ka ise soosivat oma eluhoiakutega. Samuti ei pea ma meie toredas väikses seltskonnas liikuvaid inimesi potensiaalseteks roolijoomariteks ega leia vajadust muretsemiseks, mida keegi oma vaba aja ja tahtega teeb.
PALUN naudime elu ja võimalust kätt harjutada suletud trassil - iga ette planeerimata lisa on vaid boonuseks ju osalejatele.
parimatega
erki
Jätame telgitagused avalikult kajastamata - iseenesest minu meelest on tore zest Liviko poolt ja ma ei näe põhjust keeldumiseks.
:icon_roll:
--
Mr TS
võibolla olen ma pidevas ülekuumenemisseisundis töisel ülekoormuslainel aga roolijoomarlusele ei ole ma oma postitusega justkui mingil moel viidanud (sinu illustratsiooni vaadeldes) ega tea eeltoodud tegevust ka ise soosivat oma eluhoiakutega. Samuti ei pea ma meie toredas väikses seltskonnas liikuvaid inimesi potensiaalseteks roolijoomariteks ega leia vajadust muretsemiseks, mida keegi oma vaba aja ja tahtega teeb.
PALUN naudime elu ja võimalust kätt harjutada suletud trassil - iga ette planeerimata lisa on vaid boonuseks ju osalejatele.
parimatega
erki
#112E.T. wrote:roolijoomarlusele ei ole ma oma postitusega justkui mingil moel viidanud (sinu illustratsiooni vaadeldes)

taaskord suutsin teha ebaõnnestunud huumorit - luban, et enam ei tee:
mõte oli tegelikult sama mis kod alfanatico reaktsioonis [ma eeldasin samuti, et taban diili tagamaid] lisaks siis vihje võimalikele täiendavatele auhindadele (politseivabrikust) ning otsemüügikampaania algusele [kuna kõik ülejäänud reklaamikanalid on praegu poliitnägusid täis]
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ma ei tea täpselt - umbkaudu aga 35-40 min -sõltuvalt sellest, kas tulla suurima lubatud piirkiirusega (valdav osa teest 90; paar 70 kohta ning läbi hagudi lõigu 50) või siis tulla normaalse kiirusega (vastavalt teeoludele ja aktsepteeritava mõõtevea piires)E.T. wrote:TS sina Rapla Tallin trassi ekspert...
Google maps väidab raplasse sõidu ajaks jörve selveri parklast 52 min. Palju tegelikult läheb?
tegelikult saab muidugi kohale ka oluliselt kiiremini
Aga see ei ole eriti soovitatav, kuna pühapäeva hommikul võib igat masti metsloomi tee ääres olla- just nädal paar tagasi nägin Kohila juures pikal sirgel sellist suhteliselt koledat umbes viie meetri pikkust sebrasarnast (sinise-valgetriibuline oli) erivärviliste sarvekestega olendit võsa ääres. Paar helkurvestidega kodanikku- vist teeehitajad või midagi proovisid seda rahustada, et ta täitsa tee peale teistele ette ei hüppaks ja üks kodanikest igaks juhuks kutsus vastassuunast tuleva autojuhi mingi imeliku riistapuuga heledes endale appi... kuna meil varjatud liiklusjärelvalvet teatavasti teha ei tohi, siis ma kahjuks täpsemalt ei tea öelda mida nad seal tegid

EDIT: ega Tartust tulijaid ilmselt pole...
#113...krt, jälle jama, ei ole see foorumielu ka lihtneE.T. wrote:Mr Alfanatico

#114Kuna kliimateade annab laupäeva ööks vastu pühapäeva nullilähedasi temperatuure, siis maksimaalse võimaliku piiri peale ei arvestaks ohutuse huvides liikumiskiirust maanteel 
Karoche
Rapla ekspress väljub 09:10 Järve selveri parklast!
NB ! vabandan asjaosaliste ees oma puuduva peenhuumori arusaamisvõime pärast.
:icon_hi:

Karoche
Rapla ekspress väljub 09:10 Järve selveri parklast!
NB ! vabandan asjaosaliste ees oma puuduva peenhuumori arusaamisvõime pärast.
#115...vähese viina vigaE.T. wrote:NB ! vabandan asjaosaliste ees oma puuduva peenhuumori arusaamisvõime pärast.

#116ummm... eks ma pean uurima, mis õli mu lambis kõike erksamalt põleb!

#117ma arvan, et asi on selles, et Sul lihtsalt on 105 seeria Alfavaegus (selle vastu mingeid kompleksvitamiine kahjuks ei müüda)alfanatico wrote:...vähese viina vigaE.T. wrote:NB ! vabandan asjaosaliste ees oma puuduva peenhuumori arusaamisvõime pärast.
:icon_hi:![]()
![]()

ma tean - endal mul on kah aegajalt probleem sellega, et mõlemal autol ainus vedav ratas on valel pool

#119kuumaE.T. wrote:Korralik offtopp köeb taas!

#120külma ilmaga on ju ikka kuuma vaja
igatahes praeguseks on minu senine osaluskavatsus kahanenud tublisti alla 0-i (on olemas suht suur tõenäosus, et pean jala kohale ilmuma
- oleks küll lõbus rada läbi joosta aga mingit tõsist aega niikuinii ei saavuta)
KUIGI oleks oma klassi võitja ikka vast 

igatahes praeguseks on minu senine osaluskavatsus kahanenud tublisti alla 0-i (on olemas suht suur tõenäosus, et pean jala kohale ilmuma