müüa alfa 33 varuosadena.

elektrijanku88 wrote:et siis müüa alfa33 1986 1,7l kaks karpat.varuosadeks.,Kui tahta siis saab ka sõidumasina sellest.autol käigukast vajab remonti ja siis veel mõned nipet näpet asjad.
Mootor korras. Hinnaks terve masina eest tahaks mingi 2500.-
Võib osta ka juppide kaupa.

Kas sul on ka laagerid . tahax esi algu mingeid saada küll hiljem vaatab tutikad

käikar oli müügihetkel väga 5+ aga nüütseks on sateliidid ilmselt pilbasteks... muu peaks töötama... ja lülitus mehhanism on 88 aasta oma... kui sinna uued sateliidid panna siis saaks asja... alla sai seal 84 aasta kast muidu... ja müügi hetkel veel see teine käik ki ei ragisend...(kui siis aint rapsides) ja nagu aru sain ei valmistand see ka nüüd probleemi... sateliidid aga läksid katki :(

Viimati sõitis auto mingi septembris 2006a.täpsemalt ei mäletagi.Üv sai läbi augustis. Autol on all alfa orig.valud 14tolli.ja mootor ka korras.No autol peaksid kõik jupid alles olema välja arvatud bensupaak,üks küljepeegel ja leegitoru..

Ise olen kodus nädalavahetustel.Ja muidugi olen ma ka sel nädalavahetusel kodus.Siis võib vaatama tulla. :)

Tel.51945766...talis